Manhattan Associates blaast voorraadallocatie voor kleding- en schoenenindustrie nieuw leven in met unieke omnichanneloplossing

Afprijzingen van producten verminderen en winstgevendheid maximaliseren met geavanceerde optimalisatietechnieken voor korte levenscyclus voorraden

| Manhattan Associates | 2 min | 23 oktober 2020 11:22
Gewaardeerd
Copyright: Lauren Fleischmann op Unsplash
Manhattan Associates, leverancier van supplychain- en omnichanneloplossingen, introduceert Manhattan Active® Allocation, de eerste allocatieoplossing speciaal ontwikkeld voor de huidige omnichannelmarkt. De oplossing biedt een nieuwe benadering voor voorraadbeheer bij producten met een korte levenscyclus. Op het gebied van voorraadoptimalisatie is Manhattan de eerste die deze expertise toepast in softline retail, met een nieuwe oplossing die ook de wendbaarheid en het reactievermogen van voorraadplanners verbetert.

Traditionele allocatieoplossingen missen het vermogen om de huidige complexe retailing en de veranderende winkelgewoonten aan te voelen en hierop te reageren. Manhattan Active Allocation biedt een meer wendbare en moderne benadering van de voorraadtoewijzing van producten met een korte levenscyclus voor kleding, schoenen en andere fast fashion retailers. Het biedt voorraadplanners een beter inzicht in de vraag door direct inzicht in de huidige omnifulfilmentstrategieën, zoals BOPIS (buy online, pick-up in store) en curbside pick-up. De oplossing heeft ook de unieke mogelijkheid om allocatiebeslissingen vorm te geven op basis van de verschillende fulfilmentopties die voor elk product worden aangeboden, zowel in de winkel als in distributiecentrum (DC).

"Manhattan heeft het hele allocatieproces opnieuw bedacht met het idee dat retailers voorraadbeslissingen beter moeten afstemmen op de manier waarop het merk zijn klanten wil benaderen", aldus Pieter Van den Broecke, managing director Benelux en Duitsland bij Manhattan Associates. "Voor het eerst zullen de voorraadplanners de mogelijkheid hebben om door middel van omnifulfilmentinzichten in realtime allocatiebeslissingen te nemen – voordat de voorraad van het aankomende seizoen de winkels binnenkomt en in realtime tijdens het seizoen. Dit geeft hen de mogelijkheid om hun voorraadplannen voor producten met een korte levenscyclus af te stemmen op hun omnichannelstrategieën. Dit zorgt voor minder prijsverlagingen aan het einde van het seizoen."

Manhattan Active Allocation, ontwikkeld op de vertrouwde Manhattan Active-applicatiearchitectuur, is altijd actueel, past zich voortdurend aan en schaalt automatisch om aan de veranderende behoeften tegemoet te komen naarmate een bedrijf groeit. De op microservices gebaseerde oplossing is cloud-native, hoeft nooit te worden geüpgraded en is nog steeds volledig aanpasbaar aan specifieke behoeften van de gebruiker.

De nieuwe oplossing biedt realtime performance monitoring en updates over de voorraad en verkoop in het hele netwerk. Voorraadprestaties worden automatisch per kanaal en type fulfilment vastgelegd. Configureerbare allocaties helpen gebruikers jaar na jaar bij het definiëren, behouden, leren en hergebruiken van high performing fulfilmentstrategieën.

Manhattan Active Allocation's ingebouwde analysemethoden en datavisualisaties geven retailers de flexibiliteit om direct op veranderende bedrijfsomstandigheden te reageren en dynamisch hun allocatiestrategieën te evolueren om verkoop en marges te maximaliseren. De oplossing geeft voorraadplanners de flexibiliteit om aanpasbare allocatieplannen te maken, waardoor onbenutte voorraden worden beperkt en de financiële risico's voor het bedrijf lager zijn.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Manhattan Associates

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen, zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.
Meer over Manhattan Associates

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
Voor onze dienstverlening geldt dat vermelde prijzen altijd excl. BTW zijn en dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren en wordt gebruikt op een 'fair use' basis met bronvermelding.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.