Cognizant neemt Bright Wolf over

Overname versterkt Cognizant’s ‘smart products’-portfolio en expertise in industie 4.0

| Cognizant | 2 min | 23 oktober 2020 12:10
Copyright: Cognizant
Cognizant lijft technologisch dienstverlener Bright Wolf in. Bright Wolf is gespecialiseerd in op maat gemaakte Industrial Internet of Things (IIoT)-oplossingen en werkt voor Fortune 1000-bedrijven. Bovendien is het bedrijf gecertificeerd door de belangrijkste cloud-leveranciers en wordt erkend als expert in het Internet of Things (IoT).

Met de acquisitie lijft Cognizant een Microsoft Gold Partner in die in het verleden benoemd is tot Amazon Web Services Advanced Technology Partner, IoT Competency. Door de overname wordt er tevens een nieuw IoT-innovatie laboratorium op de voormalige locatie van Bright Wolf geopend in Raleigh-Durham in de V.S. Het bestaande Bright Wolf-team vormt de kern van de groep experts op deze locatie.

Bright Wolf breidt Cognizant’s portfolio van smart products uit, en versterkt bovendien de expertise in het ontwerpen en implementeren van IIoT-oplossingen. Daarnaast levert het bedrijf design consultancy, ontwikkeling en digitale transformatiediensten voor klanten in diverse sectoren, zoals de maakindustrie, energie, transport, gezondheidszorg en landbouw. Een greep uit de werkzaamheden van Bright Wolf:
  • Het verbinden van industriële apparaten: Bright Wolf maakt voor fabrikanten een verbonden netwerk waarin apparatuur belangrijke data kan leveren, waardoor bedrijven op basis van data onderhoud kunnen voorspellen en toegevoegde waarde aan de klant bieden.
  • Het optimaliseren van industriële werkzaamheden: Het automatiseren van de productie, supply chain en energievoorziening en het moderniseren van legacy besturingssystemen en human machine interfaces. Dit alles doen ze met behulp van integratie van kunstmatige intelligentie, data-analyse en een veilige verbinding met de cloud.
  • Het integreren van bedrijfsdata: Het verbeteren van data en operationeel inzicht binnen een onderneming om betere prestaties te bieden van onder meer resource planning en klantrelatiebeheer.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.