Unit4 Bedrijfssoftware en Cygnus Atratus introduceren werkprogramma’s speciaal voor NOW-subsidie

| Unit4 Bedrijfssoftware | 2 min | 23 oktober 2020 15:39
Copyright: Unit4
Unit4 Bedrijfssoftware heeft met partner Cygnus Atratus de handen ineengeslagen om accountants te helpen om alle soorten opdrachten die nodig zijn in het kader van de vaststelling van de NOW-subsidie volgens de voorschriften uit te voeren. Met de werkprogramma’s van Unit4 Bedrijfssoftware en Cygnus Atratus worden op basis van voorloopvragen de juiste voorgeschreven werkstappen geactiveerd. Bij de werkstappen is - waar relevant - de inhoud van de verschillende handleidingen of webinars opgenomen. Deze werkzaamheden kunnen door middel van het unieke statistische model van Cygnus Atratus worden gevalideerd. Hierdoor bespaart de accountant veel tijd en wordt de kwaliteit van de NOW-vaststellingsaanvragen gewaarborgd.

De workflowtool Unit4 Auditor heeft als enige de mogelijkheid tot koppeling met data-analyseplatform Continuous Auditor van Cygnus Atratus. Voor opdrachten waar een derdenverklaring is voorgeschreven, kunnen zo alle relevante taken geautomatiseerd worden uitgevoerd om vervolgens met een druk op de knop te worden gedocumenteerd op de juiste plaats. Hierbij kunnen accountants ook direct zien of er een stap is overgeslagen, of dat er ergens informatie mist of niet klopt. Met de automatisering van Unit4 Bedrijfssoftware en Cygnus Atratus kunnen accountants sneller betrouwbare informatie voor NOW-vaststellingsaanvragen aanleveren bij het UWV en dus ondernemers sneller helpen.

“Juiste aanvragen voor de NOW-regelingen zijn van cruciaal belang voor vele ondernemers om hun bestaansrecht te waarborgen. Daar kun je je dus geen fouten bij veroorloven”, aldus Tom Koning van Cygnus Atratus. “Dat we samen met Unit4 Bedrijfssoftware als eerste deze inrichting van Unit4 Auditor snel en goed doordacht op de markt kunnen brengen, maakt me ontzettend trots. Het maatschappelijk belang staat bij zoiets echt op nummer één en het zal de doorlooptijd enorm verlagen om de ondernemers zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen in deze uitdagende tijden.”

“Dit soort samenwerkingen en initiatieven met een partner zoals Cygnus Atratus laten echt zien dat we als branche innovatief zijn en snel kunnen schakelen”, zegt Roos Timmermans, strategisch adviseur bij Unit4 Bedrijfssoftware. “Door dit laagdrempelig aan te bieden – een simpele download in plaats van abonnement – is het voor iedereen beschikbaar. Dat laat het belang hiervan zien voor de markt en zo hopen we dan ook zoveel mogelijk ondernemers en accountants te helpen in deze ongekende en moeilijke periode.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee onze klanten ‘alles onder controle’ houden. Zo kan de accountant beter zijn toegevoegde waarde laten zien en ondernemers doen wat zij leuk vinden; succesvol ondernemen.
Meer over Unit4 Bedrijfssoftware

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.