Boomi kondigt iPaaS-samenwerking aan met Snowflake om cloudmigratie te versnellen en wordt partner met Aible om betere AI-inzichten te leveren

| Boomi | 4 min | 26 oktober 2020 9:13
Copyright: Boomi
  • Boomi en Snowflake lanceren nieuwe technische mogelijkheden, en de Data Catalog and Preparation dienst van Boomi krijgt Snowflake-validatie
  • Unieke Aible-oplossing biedt zakelijke gebruikers low-code AI die werk versimpelt en time-to-value versnelt
Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevende leverancier van cloud-based Integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), kondigt vandaag nieuwe partnerships aan met Snowflake en met Aible, een geautomatiseerd machine learning-platform. Het partnership met Snowflake zorgt voor een enterprise data management-oplossing die de hele customer lifecycle omvat en organisaties realtime data-inzichten biedt. Samen met Aible helpt Boomi zakelijke gebruikers om sneller en gemakkelijker AI-modellen te lanceren.

Snowflake: enterprise data management

De combinatie van het open Boomi AtomSphere cloudplatform en het cloud data-platform van Snowflake, kunnen gebruikers snel al hun enterprise data gebruiken om bedrijfsresultaten te versnellen. Gebruikers kunnen in enkele minuten, en zonder te coderen, data naar Snowflake verplaatsen, applicatie-informatie integreren, apps maken op basis van Snowflake data én realtime inzichten delen met andere medewerkers. Deze low-code-aanpak is zeer schaalbaar en flexibel, omdat workloads optimaal kunnen worden verwerkt.

Boomi heeft ook de ‘Snowflake Ready Technology’ validatie gekregen voor zijn Data Catalog and Preparation dienst. Dit programma controleert of partnerintegraties voldoen aan de best practices van Snowflake, en dat gebruikers makkelijker de integraties kunnen vinden die de beste gebruikservaringen bieden.
“Ruim 70% van de data binnen een organisatie is nog verborgen”, zegt Ed Macosky, Head of Product bij Boomi. “Boomi helpt klanten om die data te vinden, te begrijpen, en snel en betrouwbaar naar Snowflake te verplaatsen. Daar kan de data gebruikt worden om belangrijke beslissingen en zakelijke processen te ondersteunen.”

“Deze samenwerking is geweldig, omdat het platform van Boomi ontzettend veel functionaliteit levert”, zegt Colleen Kapase, Vice President Partners and Alliances bij Snowflake. “De combinatie van Snowflake en het Boomi-platform, inclusief Data Catalog en Prep, biedt onze klanten de mogelijkheid om hun investering in Snowflake te versnellen.”

“Met Boomi en Snowflake kunnen onze analisten veel dieper in hun data duiken, en deze combineren op voorheen onmogelijke manieren. Door deze verbeterde toepassingen van datawetenschap kan onze organisatie de logistiek optimaliseren en onze koolstofvoetafdruk verminderen”, zegt Dr. Scott Underwood, Senior Manager of Business Intelligence bij Cooke Aquaculture Inc., een grote internationale B2B visleverancier. “Het partnership tussen Boomi en Snowflake zorgt ervoor dat wij meer waarde toe kunnen voegen – alle betrokken partijen hebben hier baat bij. Bedrijfsanalisten en IT-teams kunnen beter samenwerken en sneller waarde toevoegen aan zowel onze organisatie als onze klanten. En dat is waarom we naar de cloud zijn gemigreerd.”

Aible: Gemakkelijke en snelle enterprise AI

Door de toenemende hoeveelheid data die verwerkt moet worden, gebruiken organisaties steeds vaker AI om concurrentievoordeel te behalen. Maar AI-technologie is doorgaans complex en vereist diepgaande technische kennis om te implementeren. Aible heeft de complexiteit van AI-modelontwikkeling sterk versimpeld, waardoor zakelijke gebruikers zich kunnen richten op hun daadwerkelijke prioriteiten.

Dankzij dit partnership kunnen gebruikers via Boomi hun data gebruiken om razendsnel AI-modellen op te zetten. Hierdoor krijgen datawetenschappers meer tijd om andere uitdagingen aan te pakken. Gemeenschappelijke klanten krijgen toegang tot nieuwe manieren om hun data voor te bereiden, de mogelijkheid om AI-modellen aan iedere databron te koppelen én zij kunnen data gebruiken om AI-modellen te bouwen, ontwikkelen en te implementeren – zonder dat er maar één regel code bij komt kijken. Hierdoor krijgen alle gebruikers binnen de organisatie sneller toegang tot inzichten waarmee zij bedrijfsresultaten kunnen verbeteren.

"De rol van AI als cruciale bouwsteen voor bedrijfssucces hangt af van de kwaliteit van de beschikbare data. Samen met Aible zorgen we dat onze klanten die benodigde datakwaliteit zonder coderen kunnen verkrijgen", zegt Macosky.

“Het is ontzettend waardevol als organisaties AI-gestuurde inzichten kunnen gebruiken om in onzekere omstandigheden de juiste beslissingen te nemen die bedrijfsresultaten verbeteren”, zegt Arijit Sengupta, oprichter en CEO van Aible. “Dit partnership met Boomi geeft gebruikers toegang tot die inzichten. Dankzij deze toegang tot AI, kunnen organisaties creatief en snel blijven inspelen op constant veranderende marktomstandigheden.”

Bezoek voor meer informatie over het partnership met Snowflake boomi.com/partner/snowflake.

Wil je meer weten over, of van start gaan met het Boomi Aible Early Access-programma, bezoek dan https://community.boomi.com/s/tech-preview.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.