Infoblox zet verder in op groei partnerkanaal in EMEA met upgrade partnerprogramma en mid-market packages

| Infoblox | 3 min | 26 oktober 2020 13:48
Copyright: Infoblox
Infoblox Inc., toonaangevend in Secure Cloud-Managed Network Services, zet diverse grote stappen om het channel-programma in EMEA nog verder uit te bouwen. Met de aanstelling van Ashraf Sheet als Director of Channel EMEA, nieuwe partnerbeloningen en speciale pakketten om de groei van regionale partners nog beter te ondersteunen, laat Infoblox zien hoe belangrijk het channel voor hen is.

“Onze channel partners bevinden zich door de covid-19 crisis een unieke positie: zij hebben de kans ondanks de omstandigheden verder te groeien door klanten te helpen bij het verbinden en beveiligen van hun digitale werkplekken,” zegt Tom Hollanders, Channel Account Manager Noord-Europa bij Infoblox. “Infoblox ondersteunt de partners bij deze groei met een reeks verbeteringen aan het partnerprogramma.”

De nieuw aangestelde Director of Channel EMEA, Ashraf Sheet, zal zich in zijn rol richten op het aanboren van nieuwe markten. Onderdeel daarvan is de vernieuwde SaaS-focus van Infoblox, en de ondersteuning van partners bij die overstap. Daarnaast zal Sheet zich focussen op het aantrekken van nieuwe partners, met name op het gebied van cloud & security, twee belangrijke pijlers voor Infoblox.

Mid-market packages

Eén van doelgroepen waar Infoblox haar pijlen op heeft gericht is het mid-market segment. Voor bedrijven die in deze categorie vallen heeft het bedrijf drie routes uitgestippeld, met een focus op zichtbaarheid, security en edge. Op deze manier pakt Infoblox de grootste uitdagingen voor deze bedrijven aan:
  • Zichtbaarheid: de toenemende complexiteit van netwerkmanagement,
  • Security: het gebrek aan schaalbaarheid van huidige oplossingen omdat deze vaak ingericht zijn op enterprise-niveau,
  • Edge: gebrek aan DNS security en threat intelligence.
De nieuwe aanpak vereenvoudigt de inzet van de DDI-infrastructuur voor dit soort bedrijven, vermindert de complexiteit van het netwerk door de zichtbaarheid te vergroten en maakt DNS inzetbaar voor securitydoeleinden en verbeterde compliance.

Upgrade EMEA partnerprogramma

Om de groei voor partners en van het partnerprogramma kracht bij te zetten, investeert Infoblox in een team van business development specialisten die partners helpen bij groei onder bestaande klanten. Daarnaast organiseert het bedrijf dieptegesprekken met c-level executives, channel managers en solutions engineers van het bedrijf en experts op het gebied van de digitale transformatie en security. Verder worden de trainingsmodules van het bedrijf verder uitgebreid. Deze evenementen zijn gratis voor zowel Infoblox-partners als potentiële klanten.

In een toelichting op zijn nieuwe functie geeft Sheet aan: “Om succesvol te zijn tijdens de huidige pandemie, moeten bedrijven niet alleen een cloudinfrastructuur opzetten, maar ook kritisch kijken naar de security en optimalisatie van hun IT-omgeving. Klanten worden aangetrokken door ons Blox One platform en onze BloxOne Threat Defense oplossing, om management van hun essentiële netwerkdiensten te vereenvoudigen en hun systemen te versterken, van de kern van het netwerk tot aan de edge.”

Voor meer informatie over het vernieuwde partnerprogramma, zie ook https://www.infoblox.com/partners/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Infoblox
Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk.
Meer over Infoblox
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.