Hoe bedrijven genieten van de voordelen van het Nuki Smart Lock en tegelijkertijd besparen

| Nuki | 3 min | 27 oktober 2020 10:45
Copyright: Nuki
Of het nu gaat om een kantoor, een co-workingruimte, een magazijn, een praktijk of een advocatenkantoor - in de meeste bedrijven zijn er vaak meerdere deuren op slot te doen. Het beheren van sleutels kan vaak een lastige aangelegenheid zijn, alle medewerkers hebben immers behoefte aan toegang tot het pand. Sleutelbeheer in bedrijven gaat meestal gepaard met hoge administratieve kosten.

Om iedere medewerker toegang te geven tot het pand, zijn er vaak veel verschillende sleutels nodig. Dit leidt niet alleen tot hoge kosten, maar brengt ook een veiligheidsrisico met zich mee: Als een sleutel verloren gaat, moet soms het volledige slot worden vervangen om de veiligheid te kunnen garanderen.

Eenvoudig, veilig, slim - Nuki voor bedrijven

Met de slimme toegangsoplossing van Nuki behoren deze problemen tot het verleden - want met Nuki kan de toegang tot het kantoor worden gedigitaliseerd: Het Nuki Smart Lock wordt eenvoudig op de bestaande cilinder van de toegangsdeur gemonteerd en vervolgens gekoppeld aan de gratis Nuki app. Vanaf dat moment is het slot volledig digitaal te beheren. Toegangsautorisaties worden via de app naar medewerkers, schoonmaakpersoneel, leveranciers, veiligheidsdiensten en vakmensen gestuurd. Uiteraard geeft de Nuki app precies aan wie wanneer toegang heeft tot het kantoor. Dankzij de Nuki Bridge die het Smart Lock met de Wifi verbindt, kan de deur overal vandaan worden bediend. De toegangsautorisaties kunnen op elk moment eenvoudig worden aangemaakt, aangepast of gedeactiveerd. Ondernemers kunnen ook de sluitingstijden aanpassen aan de werktijden, d.w.z. dat het Nuki Smart Lock elke dag automatisch de toegangsdeur tot het kantoor betrouwbaar vergrendelt, bijvoorbeeld om 20 uur. Dit zorgt ervoor dat de deur echt op slot gaat, zelfs als de laatste medewerker is vertrokken zonder de deur op slot te doen. Dankzij de overzichtelijke Nuki app of Nuki web kan de status van de deur (ontgrendeld / vergrendeld of open / gesloten) altijd en overal worden gecontroleerd. Alle sluitingsprocessen kunnen ook via het protocol worden bewaakt.

Allysia Machielsen, eigenaar van co-workingspace COOS in Deventer: “Sinds een half jaar maken wij gebruik van het Nuki slot en de Nuki Bridge in onze co-workingspace. Doordat je per persoon tijdsloten aan kan geven en een einddatum toe kan voegen aan de gebruikers, heb ik altijd een overzicht over wie er wanneer toegang heeft tot het gebouw. Daarnaast kan ik alles op afstand beheren via Nuki-web waardoor ik ook alles kan regelen vanuit huis. Op deze manier kan ik iedereen veilig toegang geven zonder fysieke sleutels te laten maken.”

Kostenbesparing voor bedrijven

Met een Nuki Smart Lock besparen bedrijven niet alleen de kosten voor de productie van vele sleutels. Vanaf nu profiteren bedrijven ook van de Nuki Cashback-campagne! Dit betekent dat het verlenen van toegangsrechten via het Nuki-web voortaan geld waard is, want afhankelijk van het aantal geactiveerde autorisaties krijgt u als ondernemer tot € 225 terug. Hoe meer autorisaties worden verleend, hoe hoger deze terugbetaling zal zijn: € 225 voor 50 of meer autorisaties (max. 200), € 150 vanaf 25 machtigingen of € 100 vanaf 5 machtigingen.

Hoe werkt het Nuki cashbackprogramma?

Bedrijven kunnen één van de Nuki Combo-pakketten * in onze online Nuki shop kopen door hun BTW-nummer op te geven. Na een succesvolle installatie activeert u het Nuki-web en kent u individuele toegangsrechten toe aan uw medewerkers, waarna u het contactformulier invult. Na succesvolle controle van de autorisaties en de aanvraag ontvangt u uw bonus per bankoverschrijving.

*) Het programma omvat de Nuki Combo, Nuki Keypad Combo, Nuki Opener Combo en de Nuki Family Combo.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.