Dynabook kondigt twee nieuwe premium modellen aan met Intel 11e Gen processoren

| Dynabook | 4 min | 27 oktober 2020 13:59
Afbeelding: De dynabook Portege X30L-J | Copyright: Dynabook
  • 13.3’’ Portégé X30L-J koppelt krachtige 28W-processoren met een lichtgewicht vormfactor
  • 14’’ Portégé X40-J is ontworpen met de nieuwste Intel® technologie en gloednieuwe ontwerpkenmerken voor het nieuwe mobiele werktijdperk
Dynabook Europe GmbH kondigt vandaag twee nieuwe zakelijke laptops aan in zijn premium Portégé-familie - de Portégé X30L-J, met een gewicht van slechts 906 gram, en de Portégé X40-J. Beide modellen zijn uitgerust met 11e generatie Intel® Core™ processoren en bieden uitstekende prestaties, graphics, responsiviteit en levensduur van de batterij in lichtgewicht en ultra-mobiele – maar toch robuuste – vormfactors.

Snel en slank

De nieuwe modellen profiteren van de hoogwaardige 11e Generation 10nm quad-core Intel® Core™ processoren. De krachtige 28 Watt-varianten van de nieuwe i3, i5 en i7 processoren zijn vakkundig geïntegreerd in deze twee dunne devices voor optimale prestaties voor mobiele gebruikers. De X30L-J en X40-J bieden allebei maximaal 32GB DDR4 3200MHz dual-channel geheugen en zijn versterkt met ultrasnelle PCIe SSD-opslag (tot 1TB) om de hele werkdag door te kunnen werken. Bovendien zijn beide modellen verkrijgbaar met nieuwe Intel® Iris® Xe graphics die wat betreft performance en visuals de kwaliteit halen die normaal gesproken behaald wordt met een aparte grafische kaart.

Duurzaam door ontwerp

De devices zijn de eerste die zijn gemaakt met een volledig nieuw ontwerp met nieuwe kleuren en uitstraling van het chassis en de scharnieren, waaronder een smalle rand aan 3 zijden om het schermoppervlak te maximaliseren wat een compacte behuizing mogelijk maakt. Beide devices bieden verschillende schermopties, waaronder FHD InCell touch (touch screen) en een privacy-filter om het beeldscherm in privacy-modus te zetten. Daarnaast biedt de X30L-J een zeer helder 13.3" Sharp IGZO FHD mat beeldscherm met 470NIT helderheid en een laag stroomverbruik. Beide devices zijn uitgerust met een stevig 180° scharnier, zodat ze plat op een bureau kunnen worden geopend om het beeldscherm te kunnen delen. Een frameloos toetsenbord met achtergrondverlichting en een Precision TouchPad dat aanvoelt als glas of een optionele SecurePad met vingerafdruklezer, bieden een ergonomische gebruikerservaring.

De nieuwe Portégé-modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de MIL STD 810G-standaard, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken of hun device wel volstaat voor de meest uitdagende werkomstandigheden. De X30L-J is uitgerust met een lichtgewicht chassis met magnesium-legering, voor de perfecte balans tussen stijfheid en flexibiliteit.

Klaar voor gebruik

Elk device beschikt over een indrukwekkende batterijduur* met 15 uur voor de X30L-J en 14 uur voor de X40-J, waardoor eventuele zorgen over het vinden van een oplaadpunt onderweg als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bovendien zorgt de quick charge-functionaliteit voor een 40% opgeladen batterij in slechts 30 minuten – voldoende batterij voor het grootste deel van de werkdag tijdens een koffiepauze geregeld. Beide laptops zijn zeer geschikt om een idee vast te leggen met behulp van de Instant On-functionaliteiten, waardoor de tijd van het opstarten tot het uitwerken van het idee tot een minimum wordt beperkt.

Geavanceerde connectiviteit

Dankzij verschillende connectiviteitsopties, zowel bedraad als draadloos, past het duo zich eenvoudig aan iedere werkomgeving aan. Beide modellen zijn uitgerust met twee gloednieuwe Thunderbolt 4 USB-C-poorten, waardoor gebruikers tegelijkertijd kunnen opladen, bestanden kunnen uitwisselen en verbinding kunnen maken. Andere randapparatuur kan aangesloten worden op een full-size HDMI-poort, 2 USB 3.1 Type-A-poorten en een 3.5mm audio-aansluiting. Een micro SD-kaartlezer biedt daarnaast extra draagbare opslagruimte. De X30L-J is ook nog eens uitgerust met een RJ45 ethernet slot voor extra connectiviteit. Wat betreft draadloze connectiviteit zijn beide devices uitgerust met de nieuwste Intel® 802.11ax (WiFi 6) + BT 5.1 module. Vanaf begin 2021 is LTE optioneel beschikbaar op de X30L-J.

“We leven in een wereld van always on en always there. De veranderende eisen in zowel ons werk als ons privéleven zorgen ervoor dat gebruikers een device nodig hebben dat niet alleen het tempo van deze stijl van leven aankan, maar hem ook verbetert,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “Deze twee nieuwe devices zijn het resultaat van dynabook’s visie op continue innovatie, en biedt gebruikers alles wat ze nodig hebben voor onafgebroken productiviteit, creativiteit en samenwerking - waar ze ook moeten zijn. Het zijn de eerste devices die door dynabook op de markt gebracht worden sinds dynabook volledig in handen is van Sharp Corporation. Het markeert een nieuwe standaard voor toekomstige technologie en een spannend nieuw hoofdstuk in ons rijke 35-jarige bestaan.”

Security als een kluis

De X30L-J en X40-J zijn een aanvulling op het groeiende portfolio van dynabook-modellen dat voldoet aan de strenge Secured-core device eisen van Microsoft, waarmee weerstand wordt geboden tegen huidige en toekomstige cyberbedreigingen. Ze zijn gebouwd met een robuuste combinatie van de door dynabook zelf ontwikkelde BIOS en hardware, software en identiteitsbescherming. Elk device biedt encryptiemogelijkheden op enterpriseniveau, gezichts- en vingerafdrukauthenticatie voor eenvoudige verificatie en een webcam shutter voor extra privacy. Beide devices zijn uitgerust met een veiligheidsslot voor extra gemoedsrust wanneer een device onbeheerd achtergelaten wordt. Ze zijn ook allebei configureerbaar met een FHD privacy-scherm, zodat de inhoud van het scherm direct zichtbaar is voor een gebruiker met één druk op de knop.

Beide devices komen met dynabook’s unieke Reliability Guarantee – wanneer het device binnen de garantieperiode van een jaar kapot gaat, wordt de reparatie volledig vergoed en krijgen klanten hun aankoopbedrag terug.

De Portégé X30L-J and X40-J zullen vanaf november 2020 beschikbaar komen. Ga voor meer informatie over het aanbod van dynabook naar https://nl.dynabook.com/generic/business-solutions/.

*) Gemeten met Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dynabook
Al meer dan dertig jaar zetten Toshiba laptops en technologie de standaard als het gaat om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een meerderheidsbelang van Sharp Corporation zet Dynabook Inc. die traditie voort door waardevolle diensten te leveren die onze partners en klanten ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Dynabook ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.
Meer over Dynabook
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.