Boomi lanceert Project LightSpeed, versimpelt platformgebruik voor niet-technische gebruikers

Toonaangevende platformvernieuwingen van Boomi bieden nieuwe gebruiksmogelijkheden waarmee zakelijke gebruikers hun productiviteit verhogen en time-to-value versnellen

| Boomi | 2 min | 28 oktober 2020 9:33
Copyright: Octavian Dan op Unsplash
Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), lanceert vandaag Project LightSpeed, een gepersonaliseerde datasynchronisatie-oplossing die draait op de Intelligence and Platform Services van Boomi, waarmee het gebruiksgemak voor niet-technische gebruikers wordt vergroot. Hierdoor krijgen zakelijke gebruikers de benodigde tools om hun productiviteit te verhogen en sneller bedrijfsresultaten te boeken.

Datasynchronisatieprojecten kunnen technisch lastig, moeizaam en duur zijn om op te zetten. Met Project LightSpeed levert Boomi dankzij zijn ervaring in data intelligence en data-analyse de eerste iPaaS-oplossing voor gepersonaliseerde data-integratie en -synchronisatie.

Project LightSpeed gebruikt data intelligence om de metadata van ruim 12.000 Boomi klanten te analyseren, en voegt deze inzichten samen met de unieke applicaties en data van iedere gebruiker. Op basis van deze gegevens geeft het platform vervolgens eenvoudige, krachtige aanbevelingen die automatisch een datasynchronisatie-oplossing aanmaken die afgestemd is op het daadwerkelijke gebruik. Gebruikers kunnen zo eenvoudig een vliegende start maken met hun datasynchronisatie-projecten, zonder dat ze alle integratieprocessen tussen applicaties in kaart hoeven te brengen of te configureren.

Project LightSpeed zorgt voor een drastische vermindering in tijd én complexiteit in de configuratie en implementatie van veelvoorkomende ‘hub-and-spoke’ datasynchronisatieprojecten, door de meerderheid van moeilijke en tijdrovende taken te automatiseren – inclusief data-analyse, modeldefiniëring en veldtoewijzingen. Project LightSpeed neemt hierdoor projectcomplexiteit weg en versnelt de time-to-value voor zakelijke gebruikers door hen de hulpmiddelen te bieden die een positieve impact maken op de omzet.

“Snelheid, gebruiksgemak en productiviteit zijn onderdeel van het DNA van Boomi en staan aan de basis van alles we doen als organisatie”, zegt Ed Macosky, Head of Product bij Boomi. “Met deze nieuwe gebruiksmogelijkheden in het platform kunnen gebruikers sneller dan ooit innoveren en hun projectmomentum versnellen om in te spelen op constant veranderende behoeften.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.