Eaton ontvangt als eerste zowel IEC als UL cybersecurity-certificaten voor productontwikkelingsprocessen

| Eaton | 2 min | 28 oktober 2020 10:32
Copyright: Eaton
  • Door de accreditaties van IEC en UL kunnen klanten erop vertrouwen dat producten van Eaton ‘secure by design’ ontwikkeld worden
  • Eatons Chief Technology Officer voor de Electrical Sector opent Eatons virtuele Cybersecurity Perspectives forum met een focus op het verbeteren van wereldwijde standaarden
Tijdens het Cybersecurity Perspectives forum dat deze week van start is gegaan, kondigde powermanagementbedrijf Eaton aan dat zijn productontwikkelingsprocessen gecertificeerd zijn door zowel de International Electrotechnical Commission (IEC) als de internationale safety science organization UL. Eaton is daarmee de eerste in zijn branche die zowel de IEC- als de UL-certificering heeft gehaald, waardoor klanten erop kunnen vertrouwen dat de verbonden oplossingen van Eaton voldoen aan strikte industrierichtlijnen.

Analisten schatten dat in 2025 wereldwijd bijna 950 miljard dollar is uitgegeven aan de ontwikkeling van het Industrial Internet of Things (IIoT). Doordat organisaties steeds verder digitaliseren, is het van belang dat zij de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van hun systemen beschermen. Eatons aanpak van Cybersecurity brengt betrouwbare omgevingen naar een hyperconnected wereld, door cybersecurity direct te integreren in zijn innovatieve productontwikkeling en ontwerpprocessen.

“Bij Eaton vinden we dat cybersecurity een cruciaal onderdeel is van het design, de ontwikkeling en uitvoering van de digitale oplossingen in de industriële sector”, zegt Michael Regelski, Senior Vice President en Chief Technology Officer voor de Electrical Sector bij Eaton. “Dat wij als eerste door zowel IEC als UL worden aanbevolen, betekent dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat de producten en oplossingen die zij bij ons afnemen voldoen aan de standaarden die worden aanbevolen door twee belangrijke internationale standaard organisaties.”

Zowel de IEC 62443-4-1 als de UL 2900-1 bevestigen dat Eatons processen voor het ontwikkelen van producten en oplossingen voldoen aan deze industriële normen.

Begin deze week opende Regelski Eatons virtuele conferentie Cybersecurity Perspectives met een on-demand keynote over het belang van de rol van accreditatie en assessment door derden. De conferentie bevat ook een virtuele paneldiscussie over wereldwijde standaarden met experts en vooraanstaande leden van de ISAGCA, IEC en UL. Lees hier meer over Eatons Cybersecurity Programma.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Eaton
Eatons Electrical Sector (NYSE:ETN) is een wereldleider met expertise in energiedistributie en -beveiliging, noodstroomvoorziening, besturing en automatisering, verlichting en beveiliging, gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen, oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden en engineering services. Via wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrotechniek.

Eaton helpt met energie-efficiënte oplossingen onze klanten op een doeltreffende manier elektrische, hydraulische en mechanische kracht op een meer betrouwbare, veiligere en duurzamere manier te beheren. Het bedrijf is toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het milieu door het gebruik van powermanagementtechnologieën en -diensten.
Meer over Eaton
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.