SAP ondersteunt groeibedrijven met gratis cloudtechnologie

| SAP | 2 min | 28 oktober 2020 12:38
Copyright: SAP
SAP Introduceert Grow by SAP, een exclusief programma speciaal ontwikkeld voor grotere scale-ups. Deelnemende bedrijven krijgen een pakket cloudoplossingen aangeboden als gratis abonnement voor de eerste zes maanden. Zo kunnen ze zich op een zo duurzaam mogelijke manier verder ontwikkelen op diverse assen als financiële verantwoording, personele groei en procesverbetering.

Belang technologie groeit

De Top 250 groeibedrijven in Nederland was de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor meer dan 30.000 nieuwe banen, waarvan de helft voor rekening kwam van de top tien. Maar liefst 80 procent van alle scale-ups en start-ups verwacht dit jaar echter financiële moeilijkheden door de Covid-19 pandemie. SAP vindt het belangrijk om deze innovatieve bedrijven juist nu te ondersteunen. Via Grow by SAP krijgen zij gratis de beschikking over moderne cloudoplossingen die verdere groei faciliteren.

Succesvolle scale-ups krijgen met dit pakket onder meer toegang tot oplossingen voor enterprise resource planning (ERP) en finance, hr en personeelsengagement, travel en expense management en business analytics. De meeste scale-ups hebben niet de middelen voor dit soort technologieën. Grow by SAP verlaagt de drempel, zodat ze volledig kunnen profiteren van de cloud, machine learning en geavanceerde analytics, evenals human experience management (HXM) en automatisering van bedrijfsprocessen.

Grote uitdagingen

“Scale-ups hebben te maken met grote uitdagingen, mede veroorzaakt door Covid-19”, zegt Jos Hosewol, Director New Business bij SAP. “Dit is het juiste moment om deze snelgroeiende organisaties te helpen. De scale-ups zijn extreem belangrijk gebleken bij het opvangen van de economische effecten van de pandemie. We denken dat ze cruciaal worden tijdens de periode van herstel na Covid-19. Met de technologie van dit flexibele cloudpakket geven we deze innovatieve bedrijven een extra steun in de rug. Zodat ze hun groei versnellen, nog meer innovatie kunnen laten zien en concurrerender kunnen zijn.”

Grow by SAP maakt deel uit van het oplossingenportfolio van SAP waarmee organisaties de negatieve gevolgen van de pandemie kunnen ondervangen. Hiermee vangen bedrijven verstoringen in de supplychains beter op, kunnen ze nieuwe manieren van werken uitproberen, hun werknemers beter ondersteunen en hun klanten nog beter van dienst zijn.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.