Exact stelt Florien de Nijs aan als CHRO

| Exact | 2 min | 06 december 2019 21:12
Afbeelding: Florien de Nijs | Copyright: Exact
Florien de Nijs is aangesteld als Chief Human Resource Officer bij Exact. Ze vervangt Evamaria de Boer die haar carrière bij Exact binnenkort, na ruim acht jaar, afsluit. De Nijs komt van KPMG waar ze HR-director was.

De Nijs bekleedde jarenlang topfuncties in Human Resources en heeft daarnaast ervaring in marketing en sales. Ze heeft haar MBA-opleiding voltooid aan de Erasmus Universiteit. Bij Exact gaat ze onder andere de ingezette cultuurtransformatie leiden. Om een goed beeld te krijgen van de cultuur, werkmethodes en de ervaringen van klanten heeft De Nijs sinds half november verschillende afdelingen van Exact bezocht. Op basis van deze indrukken maakt ze een meerjarenplan voor het HR-beleid.

Groei-ambitie

HR speelt een belangrijke rol bij de realisatie van Exact’s groei-ambitie: een omzetverdubbeling in 5 jaar. Haar ervaring met de inzet van HR-tools en het implementeren van een employee experience beleid komen hierbij goed van pas. De Boer begeleidt De Nijs tot februari 2020 in haar rol.

Florien de Nijs: “Ik geloof dat ik nog meer kan bijdragen aan een organisatie als ik de kern van het bedrijf ken. Ik ben onder de indruk van de manier waarop CEO Phill Robinson gelooft in cultuur als vitaal ingrediënt om groeiambities waar te maken en ben er trots op dat ikmet mijn expertise een sterk merk als Exact kan ondersteunen.”

Phill Robinson, CEO van softwarebedrijf Exact: “Florien brengt een schat aan ervaring mee, niet alleen op HR-gebied maar ook in sales en marketing. Willen we onze ambitie waar kunnen maken, dan is de juiste werkcultuur essentieel. Ik ben erg blij dat we met Florien een uitstekende opvolger hebben gevonden van Evamaria De Boer.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Exact

Over Exact

Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.