Cisco benoemt Avit tot Partner of the Year Noord-Europa 2020

Avit is door Cisco Nederland ook benoemd tot Partner of the Year en Customer Experience Partner of the Year 2020

| Avit | 3 min | 29 oktober 2020 9:57
Copyright: Avit
System integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco benoemd tot Partner of the Year 2020 in Noord-Europa. Eerder deze week is de organisatie ook uitgeroepen tot Partner of the Year en Customer Experience Partner of the Year 2020 door Cisco Nederland. De awards zijn de erkenning voor de meest strategische en succesvolle Cisco partners in Nederland en Noord-Europa. Avit heeft zich het afgelopen jaar onder andere weten te onderscheiden van de andere Cisco-partners met een wijziging in de strategie en een groei van zeventig procent.

Partner of the Year Noord-Europa

Alle landen dragen hun Partner of the Year voor aan hun regio, in het geval van Cisco Nederland is dat Noord-Europa. Van alle 2.200 partners in de regio, is Avit dit jaar de meest opvallende partner, mede dankzij een wijziging in de strategie. De afgelopen jaren heeft Avit zich getransformeerd tot een Managed Service Provider. Hiermee heeft de organisatie een antwoord op de toegenomen vraag naar managed-dienstverlening. Daarnaast zijn Networking, Security en Collaboration op dit moment de belangrijkste technologische drijvers om succesvol te zijn als organisatie. Tot slot hebben de huidige marktomstandigheden voor een extra versnelling gezorgd. Het resultaat is een ongekende omzetgroei voor Avit en erkenning van Cisco Nederland en van Cisco regio Noord-Europa.

Focus op managed services in Enterprise Networking

De afgelopen jaren heeft Avit zich sterk ontwikkeld als een Managed Service Provider op het gebied van Enterprise Networking. Deze strategie met nog meer focus op Customer Experience draagt bij aan langdurige klantrelaties. Eind 2019 ontving Avit de Cisco Master Enterprise Networking specialisatie, waarmee de organisatie ook toetrad tot een selecte groep van internationale Cisco partners. Er is dit jaar met name geïnvesteerd in Intent-based Networking, SD-WAN, Cybersecurity, Collaboration en Software Integration. De mix van deze technologieën in combinatie met de focus op adoptie en samenwerking was afgelopen periode cruciaal om thuiswerken veilig en snel op schaal te faciliteren, zowel nationaal als internationaal.

Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland: “Dat transformeren en presteren hand in hand kan gaan, heeft Avit het afgelopen jaar bewezen. De groei die zij wederom hebben laten zien, ging gepaard met innovatie in de juist voor Cisco strategische gebieden: software development, integratie, het ontwikkelen van services en het certificeren op het gebied van Customer Experience. Met een enorm sterke groei op zowel producten als software steekt deze partner er met kop en schouders bovenuit. Wij zijn ervan overtuigd dat Avit ook de komende jaren nog veel waarde gaat toevoegen aan onze gezamenlijk klanten.”

Ronald Kraanen, CEO bij Avit Group: “Wij zijn enorm trots op deze Partner of the Year award van Cisco Nederland en Cisco regio Noord-Europa. Temeer omdat de tweede helft van dit fiscale jaar van Cisco gelijk viel met de meest uitdagende globale marktomstandigheden (COVID-19) van in ieder geval het afgelopen decennium. Avit heeft als Cisco Gold en Master partner een groei van meer dan 70 procent omzet uit Cisco-oplossingen gerealiseerd. De erkenning als dé meest succesvolle Cisco Gold en Master partner van Cisco in Nederland en Noord-Europa, is dan ook voor het gehele bedrijf een zeer belangrijke en eervolle erkenning. De award laat zien dat wij als team investeren in de juiste technologieën en markten. Dit is een sterk signaal naar de markt en laat zien dat wij klanten waarde leveren door hun uitdagingen op het gebied van IT op te lossen.”

Over de awards

Cisco maakt ieder jaar bekend welke Nederlandse partners de awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland. Door een sterke groei te realiseren of zich op een andere manier te onderscheiden maken partners kans op de awards. Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend.

De Partners of the Year van de Cisco-landen worden genomineerd voor Partner of the Year van de regio. Cisco Nederland valt onder de regio Noord-Europa. Deze regio kent ongeveer 2.200 partners en is voor Cisco belangrijk vanwege de economische impact en de mate van innovatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.