Lebara verhoogt internetsnelheid

Na eerdere prijsverlaging nu ook drie keer zo snel 4G

| Lebara | 2 min | 29 oktober 2020 10:03
Copyright: Lebara
Telecomaanbieder Lebara heeft de 4G internetsnelheid verhoogd. De nieuwe downloadsnelheid is nu maximaal 75 Mbps in plaats van 25 Mbps. Met het aanpassen van de downloadsnelheid ontvangen klanten nu dus drie keer sneller internet. Uploaden gaat ook een stuk sneller: van 10 Mbps naar maximaal 25 Mbps.

De snelheidsverhoging is van toepassing op alle Sim Only abonnementen die voor 1 juni 2020 zijn afgesloten. Klanten die na deze periode een abonnement bij Lebara hebben afgesloten, maakten al automatisch gebruik van deze hogere snelheid. Met de aanpassing zorgt de telecomprovider ervoor dat alle klanten gebruikmaken van dezelfde downloadsnelheid van 75Mbps. Zo kan iedereen vanaf nu dus een stuk sneller streamen, videobellen en downloaden met Sim Only van Lebara.

Begin oktober werd ook al een prijsverlaging aangekondigd voor klanten met een maandelijks opzegbaar abonnement en/of de optie om onbeperkt te kunnen bellen.* Daar komt nu de verhoogde snelheid bij. Klanten hoeven zelf geen actie te ondernemen, zij kunnen per vandaag profiteren van de hoge snelheid.
Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara: “Met onze Sim Only abonnementen richten we ons op mensen die kiezen voor voordelig én flexibel zonder concessies te willen doen aan kwaliteit. Snel internet is voor onze klanten steeds belangrijker, dus zorgen we ervoor dat ons product goed aansluit op de behoeften van onze klanten. We bewijzen graag waar we voor staan!”

*) Lebara klanten met een maandelijks opzegbaar abonnement betalen sinds 5 oktober 2020 geen 2 maar 1 euro voor deze extra flexibiliteit. Ook is de optie om onbeperkt te kunnen bellen met hetzelfde bedrag naar beneden gegaan. De prijsverlaging is van toepassing op de abonnementen die op 2 juni 2020 werden geïntroduceerd en geldt ook voor bestaande klanten die deze opties reeds hadden geactiveerd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lebara
Sim Only bij Lebara staat voor controle en flexibiliteit. Vrij zijn, dat is het idee. Je abonnement en extra's kan je maandelijks gratis aanpassen en je hebt altijd eenvoudig overzicht in je verbruik en kosten. Je maakt gebruik van een snel en betrouwbaar 4G netwerk. Want als je iets te zeggen hebt, moet je dat kunnen delen. En dat voor een voordelige prijs.
Meer over Lebara
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.