E-mailquarantaine-tool PhishRIP van KnowBe4 nu ook beschikbaar voor G Suite-software

PhishRIP beschermt gebruikers nog beter tegen verdachte e-mails

| KnowBe4 | 1 min | 29 oktober 2020 10:06
KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, kondigt aan dat zijn PhishRIP-software nu ook beschikbaar is voor de G Suite van Google. PhishRIP, onderdeel van PhishER, is een e-mail quarantaine-tool die helpt bij het sneller afschermen en verwijderen van kwaadaardige e-mails.

Technische controles blijken onvoldoende betrouwbaar voor het filteren van kwaadaardige e-mails die in de inbox van een gebruiker komen. De verdedigingslinie tegen inkomende e-mails is met deze PhishRIP-feature nu nog sterker. PhishRIP spoort namelijk aan de hand van berichten die door gebruikers zijn gerapporteerd andere soortgelijke berichten op in de inbox van alle gebruikers binnen een organisatie. Vervolgens plaatst het deze in quarantaine. Dit leidt tot verdere analyse en mogelijk definitieve verwijdering door het IT-team dat verantwoordelijk is voor het afhandelen van incidenten.

"Een functie als PhishRIP levert grote voordelen op voor organisaties, aangezien het de kans verkleint dat kwaadwillende e-mails onder nietsvermoedende werknemers circuleren", aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. "Nu de feature beschikbaar is voor G Suite, kunnen nog meer organisaties ervan profiteren en alle inboxen van hun medewerkers helpen schoon te houden."

Gebruikers hebben nu via hun KnowBe4-abonnement toegang tot PhishRIP in zowel Office 365-programma's als G Suite.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.