Exact presenteert Exact Globe+

Software zet nieuwe standaard voor ERP: intuïtieve interface en fundering voor cloud en AI-oplossingen

| Exact | 2 min | 03 november 2020 11:30
Gewaardeerd
Copyright: Exact
Softwarebedrijf Exact kondigt tijdens Exact Live de release van Globe+ aan, een nieuwe oplossing die voortbouwt op Exact’s toonaangevende ERP-oplossing Exact Globe. Globe+ is gebruiksvriendelijker, op technologisch vlak compleet vernieuwd en beter voorbereid op updates in de toekomst. Exact Live, het grootste business software evenement van Nederland, vindt digitaal plaats van 2 tot en met 6 november.

Gebruiksvriendelijk en toekomstbestendige fundering

Met de ontwikkeling van Globe+ legt Exact een fundering die connectiviteit met mobiel, de cloud en AI-services mogelijk maakt. Zo kunnen nieuwe technische mogelijkheden nu en in de toekomst eenvoudiger worden geïmplementeerd. De interface is bovendien intuïtiever dan ooit, zodat gebruikers van de huidige software zonder extra training met de nieuwe oplossing uit de voeten kunnen. Meer dan negentig engineers werkten de afgelopen twee jaar aan de nieuwe software.

Complete oplossing

Exact heeft al sinds jaar en dag ‘Exact Globe’ op de markt als gerenomeerd finance & ERP-systeem, met ongeveer 13.000 ondernemingen die de software gebruiken. De introductie van Globe+ belooft een complete oplossing voor alles rondom finance en ‘Enterprise Resource Planning’ (ERP) die ook na 2020 nog lange tijd toekomstvast is voor ondernemers van middelgrote (internationale) MKB-bedrijven.

Jarno van Hurne, Global Product Line Director bij Exact: “Met Globe+ bieden we een product dat onze klanten tot ver in het volgende decennium kan blijven voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ERP. Globe+ is completer dan zijn voorganger en tegelijkertijd nog gebruiksvriendelijker. De software is het resultaat van een goede inventarisatie van de klantvraag, onze jarenlange ervaring in de markt en de enorme expertise van onze software engineers.”

Paul Ramakers, CEO bij Exact: “Die plus staat natuurlijk voor de extra’s die we bieden met de nieuwe oplossing. Deze software stelt de investeringen veilig die onze klanten nu maken – en die zij later gaan maken. Met Globe+ zijn bedrijven klaar voor de toekomst. Deze ERP-software zal de komende jaren het fundament zijn in ons productportfolio voor middelgrote (internationale) MKB-bedrijven. We zijn er trots op deze realisatie aan te kondigen als mijlpaal voor Exact, en voor onze klanten."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

ExactERP

Over Exact

Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.