The Sortlist Awards zijn geopend voor nominaties

| Sortlist | 2 min | 3 november 2020 12:06
Gewaardeerd
Copyright: Sortlist
The Sortlist Awards worden voor het eerst in Nederland georganiseerd. Met de marketing awards wil Sortlist zijn aangesloten marketingbureaus belonen voor de schitterende prestaties die in het afgelopen jaar geleverd zijn. Marketingbureaus kunnen zich aanmelden tot en met 15 november.

The Sortlist Awards gingen vorig jaar voor het eerst in Frankrijk van start. Vanwege het succes is dit jaar Nederland aan de beurt. De marketing awards worden – volledig digitaal – georganiseerd en uitgereikt. De awards worden uitgereikt op basis van duizenden klantcases en reviews bij de 1.063 aangesloten bureaus bij Sortlist Nederland. Marketingbureaus kunnen zich aanmelden in een van de zes categorieën tot en met 15 november via de speciale Sortlist Awards website.
Strijden in zes categorieën
  1. Highest Customer Satisfaction: Welk bureau heeft de hoogste score en de beste reviews van klanten?
  2. Most creative works presentation: Welk bureau onderscheidt zich met het meest creatieve Sortlist portfolio?
  3. Agency Sales: Welk bureau heeft het meest waardevolle project weten binnen te halen?
  4. Rising Star: Welk nieuw bureau heeft de meeste projecten gewonnen én het mooiste Sortlist profiel?
  5. The Agency of Tomorrow: Welk bureau focust zich op duurzame initiatieven en draagt hiermee bij aan een betere wereld?
Most Successful Campaign: Welk bureau heeft het meest succesvolle resultaat gerealiseerd via een samenwerking die is ontstaan via Sortlist?

Nominatieproces The Sortlist Awards 2020

Alle deelnemende bureaus worden voorgelegd aan een deskundige jury. Vervolgens worden er een aantal genomineerden per categorie aangewezen. In de daaropvolgende vier weken kunnen de genomineerden hun nominatie verder beargumenteren. In de week van 11 januari worden de winnaars van de zes categorieën via een video release bekend gemaakt.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (6 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sortlist
Sortlist is de grootste marktplaats in de marketingsector. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door vier Belgische ondernemers: Charles De Groote, Nicolas Finet, Michael Valette en Thibaut Vanderhofstadt. Het doel is om B2B-aankopen in het marketinglandschap aanzienlijk te verbeteren. Sortlist maakt een selectie van marketingbureaus die op alle behoeftes zijn afgestemd. Bedrijven hoeven alleen maar contact op te nemen met geselecteerde bureaus om te beslissen met wie ze gaan samenwerken. 
Meer over Sortlist
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.