Panduit introduceert compacte lichtgewicht categorie 6A kabel voor 10 Gigabit

| Panduit | 1 min | 9 december 2019 14:58
Afbeelding: Cat 6A Vari-MaTriX Cable | Copyright: Panduit
Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren en het IoT, introduceert de categorie 6A Vari-MaTriX-koperkabels met een kleinere diameter en een lager gewicht, voor een beter gebruiksgemak en eenvoudiger kabelbeheer. Deze nieuwe twisted-pair-bekabeling voor datatransmissie tot 10 Gbit voldoet aan de EuroClass B2ca-, Cca-normen en de Dca-brandclassificatie voor meer veiligheid.

Efficiënter ruimtegebruik

Panduit levert met de nieuwe Vari-MaTriX-koperkabels de dunste categorie 6A-bekabeling op de markt. Dankzij het geringe formaat is een efficiënter gebruik van beschikbare ruimtes en kabelgoten mogelijk. Tevens vereenvoudigen het lagere gewicht en de grotere flexibiliteit het installeren van netwerkkabels. De nieuwe kabel uit de Matrix-serie van Panduit is de enige UTP categorie 6A-kabel met een onderbroken folielaag, voor betere bescherming tegen crosstalk (overspraak), betere warmteafvoer en betere EMI-prestaties.

Upgrade naar slimme gebouwen

Panduit’s koperen TX6A-UTP-kabels met Vari-MaTriX-technologie presteren beter dan de industrienormen specificeren voor zowel elektrische prestaties als alien crosstalk. De 23 AWG-kabels zijn geschikt voor 100 meter-channels en leveren foutloze prestaties in high-density patchkasten en grote kabelbundels voor Power over Ethernet (PoE)-, PoE+- en PoE++-toepassingen. Nu in slimme gebouwen de infrastructuur een upgrade krijgt voor 10GBASE-T en PoE++-toepassingen, zijn Panduit’s Vari-MaTriX-kabels een efficiënte oplossing om de prestaties en thermische eigenschappen te verbeteren met een minimale impact op bestaande kabelgoten en kabelbeheerinfrastructuur.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Panduit
Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die doorheen het hele bedrijf ingezet worden, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer.
Meer over Panduit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.