EVBox lanceert nieuwe Charge-app met creditcardbetalingen

Bestuurders kunnen nu met een creditcard betalen voor het laden van hun elektrische auto aan een EVBox-laadpaal

| EVBox | 2 min | 05 november 2020 11:09
Copyright: EVBox
Nu de elektrische auto-industrie enorm snel groeit, hebben huidige en potentiële elektrische bestuurders steeds meer behoefte aan een betrouwbare en eenvoudige manier om hun elektrische auto’s op te laden. Voor bedrijven die laadpalen willen plaatsen, kan het soms moeilijk zijn de juiste combinatie van hardware, software en service te vinden. Dit komt omdat ze voor ieder component bij afzonderlijke bedrijven te rade gaan. EVBox maakt het net even iets makkelijker door een alles-in-één-laadoplossing aan te bieden: laadpalen, laadbeheersoftware (van Everon) en service, zoals installatie, technische trainingen, 24/7 klantenservice en meer.

Creditcardbetalingen voor elektrische bestuurders

EVBox lanceert de nieuwe laadbeheer-app, EVBox Charge, zodat de eigenaar van een laadpaal bestuurders de mogelijkheid biedt om ad hoc-creditcardbetalingen te doen. Hierdoor kunnen bestuurders hun elektrische auto aan een EVBox-laadpaal laden zonder dat ze daarvoor een speciale laadpas en bijbehorend abonnement nodig hebben. Men downloadt simpelweg de EVBox Charge-app, voegt een creditcard toe en begint direct met laden. De bestuurder ziet vooraf wat de actuele prijs is en kan betalen met VISA of Mastercard. Ook heeft hij/zij inzicht in de beschikbaarheid en laadsnelheid van alle laadpunten. Met de EVBox-laadpas kunnen bestuurders meer dan 55.000 publieke laadpunten in Nederland gebruiken en ruim 120.000 in Europa. De app is beschikbaar in de Apple Store en Google Play. Deze nieuwe betaaloptie is beschikbaar door heel Europa *.

Lees hier waarom prijstransparantie belangrijk is.

*) De EVBox Charge-app is nu beschikbaar in Nederland, België, Luxemburg, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Polen, Italië en Spanje.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over EVBox

EVBox Group is opgericht in 2010 en versnelt sindsdien de adoptie van elektrisch vervoer door het bieden van alles-in-één-laadoplossingen aan bedrijven en particulieren wereldwijd. EVBox Group maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk met een uitgebreid aanbod aan commerciële laadstations en (ultra)snelladers van EVBox tot schaalbare, open source laadbeheersoftware van Everon.

Als dochteronderneming van ENGIE, loopt EVBox Group voorop in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve laadtechnologieën in meerdere laboratoria en fabrieken door heel Europa en Noord-Amerika. Vanuit kantoren in onder andere Parijs, Chicago en Amsterdam, werkt EVBox Group voortdurend aan een schonere toekomst voor ons vervoer.
Meer over EVBox

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.