‘Pay-per-snack’: zelfstandig en hygiënisch tussendoortje afrekenen met mobiele telefoon

| Payconiq | 2 min | 05 november 2020 17:54
Copyright: Payconiq
  • Reken tussendoortjes zelfstandig snel en makkelijk af met je mobiel
  • Gezonde snacks voor een fitte en energieke organisatie
  • ‘The Healthy Snackbox’ gratis bezorgd op kantoor
Bedrijfsceteraar Oh My Lunch biedt nu ‘pay-per-snack’ office boxen aan die direct af te rekenen zijn via een QR-code. Door de samenwerking met Payconiq kunnen medewerkers met hun mobiel geheel zelfstandig en contactloos betalen. Oh My Lunch staat bekend om hun gezonde en gevarieerde lunches, maar kregen de feedback van klanten dat er behoefte was aan een verantwoord tussendoortje op kantoor, in de vergaderkamers en bedrijfskantines. Nu voorzien ze heel Nederland van ‘The Healthy Snackbox’.

‘The Healthy Snackbox’ is gevuld met lekkere en gezonde tussendoortjes. Snacks die verantwoord zijn en waar medewerkers van bedrijven echt energie van krijgen. Gezondheid is op dit moment een actueler onderwerp dan ooit. Met de office box kan er nu per snack betaald worden met de Payconiq app. Medewerkers kiezen een heerlijke snack, scannen de QR-code met hun mobiel en rekenen direct af.

Een fit team

‘Pay-per-snack’ is de perfecte oplossing voor bedrijven die willen investeren in een gezond, fit team, zonder hiervoor zelf een enorme voorraad gezonde snacks aan te schaffen. ‘The Healthy Snackbox’ bestaat uit een gevarieerd aanbod aan lekkere, verantwoorde snacks voor gezonde trek. Suikervrije snoepjes, verantwoorde chips en gezonde energierepen houden de energie op peil tijdens een drukke dag. Hoe groot of klein een team ook is, voor elk kantoor, elke vergaderkamer en alle bedrijfskantines is een snackbox-op-maat beschikbaar.

Nu uitproberen

"Wij zijn heel blij met onze nieuwe betaalpartner Payconiq, hierdoor kunnen wij onze office boxen nu ook aanbieden met QR-code, waardoor wij een nieuwe doelgroep kunnen bereiken”, zegt Nikki van zakelijk cateringspecialist Oh My Lunch en ‘The Healthy Snackbox’. "Normaal schaffen bedrijven een office box aan, maar als een bedrijf hier geen budget voor heeft dan is deze nieuwe optie zonder vooraf investeren mogelijk. Door de QR-codes bieden we medewerkers de mogelijkheid om een snack zelf aan te schaffen. Als jij ook wilt investeren in dagelijkse energie en jouw team wilt ‘belonen’ met een gezond tussendoortje, kun je nu een snackbox voor op kantoor of in de bedrijfskantine aanvragen."

Autonoom afrekenen

Payconiq ziet een sterke toename in het zelfstandig en contactloos afrekenen. “In een tijd waarin overheidsvoorschriften verlangen dat er hygiënisch en veilig betaald wordt, zien we dat betalen middels QR-code technologie steeds populairder wordt.” zegt Ramin Kader, CEO van Payconiq Nederland. Hij vervolgt: “Payconiq kent vaste en variërende bedragen die middels het scannen van QR-codes betaalt kunnen worden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Payconiq
Payconiq gelooft dat iedereen overal met een telefoon moet kunnen betalen. Inmiddels doe je bijna alles met je telefoon, dus waarom ook niet betalen? Payconiq maakt mobiel betalen mogelijk via QR-code, met als ambitie het meest gebruikte en veelzijdige mobiele betaalplatform te worden. Payconiq is een gezamenlijk initiatief van Europese grootbanken, waaronder ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, SNS, KBC en BNP.
Meer over Payconiq
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.