Bluedesk viert haar 25-jarig jubileum

Van “Digitale aannemer” naar “Integrated E-Commerce” partner

| Bluedesk | 2 min | 05 november 2020 18:15
Copyright: Bluedesk
Bluedesk E-Business B.V. viert haar 25-jarig jubileum. In die 25 jaar is de internetindustrie razendsnel veranderd. Bluedesk is met de markt meegegroeid en wordt gezien als “Integrated E-Commerce specialist”. Een serieuze business partner voor haar klanten op gebied van ontwikkeling en integratie van E-Commerce systemen, Online Marketing en Product Information Management (PIM). Ondanks het gegeven dat de techniek nog van groot belang is heeft Bluedesk haar visie en werkzaamheden veranderd van pure website en webshop bouwer, naar business partner die haar klanten helpt digitaal te groeien en succesvol te zijn op het E-Commerce speelveld.

Barry Tempelaar, Managing Partner Bluedesk: 'De E-Commerce markt is een snelle en dynamische markt, waar vroeger onze klanten kwamen met een opdracht voor het bouwen van een website of webshop zijn bedrijven vandaag de dag vooral op zoek naar een partner die naast het bouwen van de website ook helpt om de producten en diensten online succesvol te kunnen verkopen. De behoefte naar totale ontzorging op het gebied van online zakendoen zet zich in een rap tempo voort. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat Bluedesk zich meer opstelt als partner voor de totale E-Commerce.'

Commerce as a Service

Klanten willen bezig zijn met datgene waar zij goed in zijn, hun eigen business, zonder zich druk te hoeven maken over de techniek en online-marketing. Met Commerce as a Service (CaaS) speelt Bluedesk dan ook in op deze behoefte. CaaS is als een abonnement op een E-Commerce dienstenpakket waarbij alle benodigde zaken aanwezig zijn zoals: shop/platform, hosting, support, ontwikkelingsuren en natuurlijk online marketing. Voor een vast bedrag per maand weet de klant waar hij aan toe is met een groot scala aan online diensten.

Ook in de komende jaren zal Bluedesk met de markt mee blijven groeien en inspelen op de snel wijzigende behoefte op het gebied van E-Commerce. Het online-kanaal is niet meer weg te denken en E-Commerce oplossingen worden daarin meer en meer bedrijf kritische onderdelen. Businesspartners worden daarom meer dan ooit omarmd maar ook afgerekend op kwaliteit, partnership en aantoonbaar succes. Dat biedt voor ons, blijvend nieuwe kansen!

Jubileum vieren

Ons 25-jarig bestaan, daar zijn we best heel erg trots op! 25 jaar is een lange periode met heel veel herinneringen, uitdagingen en vele mooie momenten. Wij willen dan ook graag al onze collega’s, klanten en partners bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Een 25-jarig jubileum wil je natuurlijk vieren met personeel, klanten, software-partners en andere relaties. Helaas laat de huidige situatie dat nu niet toe en ziet het er naar uit dat wij, in ons 26e levensjaar, het 25-jarig jubileum alsnog groots zullen vieren!

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bluedesk
Bluedesk is met de markt meegegroeid en wordt gezien als “Integrated E-Commerce specialist”. Een serieuze business partner voor haar klanten op gebied van ontwikkeling en integratie van E-Commerce systemen, Online Marketing en Product Information Management (PIM). Ondanks het gegeven dat de techniek nog van groot belang is heeft Bluedesk haar visie en werkzaamheden veranderd van pure website en webshop bouwer, naar business partner die haar klanten helpt digitaal te groeien en succesvol te zijn op het E-Commerce speelveld.
Meer over Bluedesk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.