Lightspeed neemt ShopKeep over om de digitale transformatie van het MKB in de Verenigde Staten te versnellen

Belangrijke deal door wereldwijde leider in cloud commerce vergroot Lightspeed's voetafdruk in de VS met meer dan 20.000 klantlocaties na notering op de NYSE

| Lightspeed | 1 min | 6 november 2020 17:08
Copyright: Lightspeed
Lightspeed POS Inc., een toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde, omnichannel-handelsplatforms, heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten om ShopKeep Inc. (ShopKeep), een toonaangevend cloud-commerceplatform, over te nemen. provider gevestigd in New York City. Deze overname versterkt de status van Lightspeed als duidelijke categorieleider voor complexe retailers en restauranthouders die hun activiteiten willen moderniseren nu de wereldeconomie een ongekende digitale versnelling ondergaat.

"ShopKeeps toewijding om onafhankelijke bedrijven in staat te stellen groots te dromen en boven industriële en economische uitdagingen uit te stijgen, sluit nauw aan bij onze eigen missie om de toekomst van de commercie te versterken", aldus Dax Dasilva, oprichter en CEO van Lightspeed. "Deze overname zal ShopKeep-handelaars, kleine en middelgrote bedrijven die de ruggengraat van de Amerikaanse economie vormen, in de Lightspeed-familie brengen, waardoor ze nog meer cruciale productinnovatie en ondersteuning van wereldklasse krijgen bij het opnieuw uitvinden van de Amerikaanse handel. "

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lightspeed
Het complete ondernemersplatform van Lightspeed (NYSE: LSPD) (TSX: LSPD) ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Het helpt ondernemers te vereenvoudigen, op te schalen en bij het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. Ons online ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken.
Meer over Lightspeed
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.