G DATA Business Generation 15: maximale beveiliging met een nieuw design

| G DATA | 4 min | 09 november 2020 16:54
Copyright: G DATA
G DATA CyberDefense, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, kondigt vandaag aan dat het zijn zakelijke portfolio heeft vernieuwd. Bedrijven met een geldige licentie kunnen gratis upgraden naar versie 15. Doordat G DATA Business Generation 15 is voorzien van een AMSI-verbinding (Antimalware Scan Interface) is niet alleen de bescherming tegen cyberaanvallen verhoogd, maar zijn ook de prestaties verbeterd. Beheerders profiteren daarnaast van een volledig nieuwe gebruikersinterface, waardoor ze een beter overzicht krijgen van de afzonderlijke componenten en de netwerkbeveiligingsstatus.

Als het om cyberveiligheid gaat telt elk klein detail. Om deze reden heeft G DATA zijn realtime monitoring verbeterd. Het resultaat: perfecte bescherming gecombineerd met verbeterde prestaties. G DATA beveiligingsoplossingen hebben dit al met succes aangetoond in tests uitgevoerd door onafhankelijke testinstituten. AV-Comparatives bekroonde G DATA met een ‘Advanced +’ en ‘Approved Business Security’ certificaat. AV-TEST bekroonde de beveiligingssoftware als ‘Top Product’. Volgens de instituten detecteren BEAST en DeepRay kwaadaardige programma's zonder false positives. Bovendien kunnen G DATA bedrijfsoplossingen dankzij de verbeterde BEAST technologie nu besmette Microsoft Office documenten identificeren en opschonen.
De zakelijke oplossingen van G DATA CyberDefense beschikken over een AMSI-interface (Antimalware Scan Interface), zodat bestandsloze malware nog beter wordt gedetecteerd en geblokkeerd. Schadelijke programma’s worden niet altijd geïdentificeerd omdat de kwaadaardige code pas wordt uitgevoerd als het script ongemerkt in het werkgeheugen is opgeslagen. Met AMSI kan de code eenvoudiger gecontroleerd en eerder geblokkeerd worden.

Nieuw dashboard

De gebruikersinterface van de nieuwe G DATA-bedrijfsoplossingen is volledig geoptimaliseerd om het werk van IT-beheerders nog gemakkelijker te maken. In het nieuwe dashboard is alle belangrijke informatie over het netwerk in één oogopslag te zien. Dankzij de intuïtieve bediening kunnen IT-managers eenvoudig schakelen tussen individuele groepen of klanten. Bovendien kan de status van de individuele beveiligingsmodules worden bekeken. Hierdoor wordt al snel duidelijk of er actie moet worden ondernomen.

Nieuw: Device control nu ook beschikbaar voor smartphones

De ‘device control’ functie in de ‘Policy Manager’ van G DATA Endpoint Protection omvat nu ook mobiele apparaten. Hierdoor kunnen beheerders lees- en schrijfrechten verlenen, deze intrekken of het algemeen gebruik verbieden. Op deze manier kunnen ze ervoor zorgen dat de richtlijnen van het bedrijf worden nageleefd en bijvoorbeeld voorkomen dat gegevens zonder autorisatie een smartphone bereiken. Dit is mogelijk voor alle mobiele apparaten die Windows herkent als ‘portable devices’.

“Onze bedrijfsoplossingen stellen nieuwe normen op het gebied van IT-beveiliging en gebruiksvriendelijkheid,” aldus Eddy Willems, security evangelist bij G DATA CyberDefense. “De oplossingen bieden de best mogelijke bescherming tegen cyberaanvallen zonder afbreuk te doen aan de prestaties en zonder vervelende false positives. Onze nieuwe gebruikersinterface maakt het werk van beheerders bovendien veel eenvoudiger.”

Hendrik Flierman, Global Sales Director bij G DATA CyberDefense: ”Met onze nieuwe bedrijfsoplossingen bieden we partners een krachtig portfolio waarmee ze bedrijven perfect kunnen beschermen tegen cyberdreigingen. Als particulier bedrijf besteden wij bijzondere aandacht aan middelgrote ondernemingen om hun bedrijf optimaal te ondersteunen.”

G DATA business solutions 15 in één oogopslag

 • G DATA Antivirus Business;
 • G DATA Client Security Business;
 • G DATA Endpoint Protection Business;
 • G DATA Managed Endpoint Security.

Key features van G DATA business solutions 15

 • Nieuw: geoptimaliseerde monitorfunctie voor meer veiligheid, betere prestaties en minder false positives;
 • BEAST - op gedrag gebaseerde malwaredetectie, nu ook met opschoningsfunctie voor geïnfecteerde Office documenten;
 • Geïntegreerde DeepRay technologie - bescherming tegen verborgen malware door middel van kunstmatige intelligentie en machine learning;
 • Uitgebreide bescherming tegen online bedreigingen met ‘gelaagde beveiliging’ voor Windows-, Mac- en Linux klanten;
 • Nieuw: integratie van een AMSI-interface;
 • Beveiliging voor virtuele machines dankzij G DATA VM Security;
 • Nieuwe moderne gebruikersinterface met intuïtieve bediening;
 • Multi-client-mogelijkheid in G DATA Endpoint Protection Business en G DATA Managed Endpoint Security - gespecialiseerde dealers kunnen de G DATA beveiligingsoplossingen van verschillende klanten in één keer beheren;
 • Nieuw: eenvoudigere activering van de beschermende componenten na een nieuwe installatie met G DATA Startup Wizard;
 • Nieuw: beleidsbeheer in G DATA Endpoint Protection Business nu ook met apparaat beheer voor mobiele apparaten;
 • Optioneel: mailbeveiliging met mailserveronafhankelijke en centrale e-mailbeveiliging met virus- en spamfilter;
 • Optioneel: Patch Management module, waarmee beveiligingslekken in de software snel kunnen worden gedicht;
 • Optioneel: Linux Web Security Gateway voorziet op Squid gebaseerde webgateways met uitgebreide bescherming tegen virussen en phishing.
Technische informatie over de systeemvereisten kunt u online bekijken. Test de nieuwe zakelijke oplossingen van G DATA nu 30 dagen gratis.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over G DATA

IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA CyberDefense AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen. Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen.
Meer over G DATA

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.