Extreme Networks derde jaar op rij uitgeroepen tot leider in 2020 Gartner Magic Quadrant voor vaste en WLAN-toegangsinfrastructuur

Rapport behandelt hardware- en softwareleveranciers die ondersteuning bieden bij het koppelen van devices aan enterprise-WLAN- of wifinetwerken

| Extreme Networks | 2 min | 10 november 2020 15:44
Copyright: Extreme Networks
Extreme Networks, Inc., een cloudgedreven netwerkbedrijf, is door Gartner, Inc. uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant voor vaste en WLAN-toegangsinfrastructuur. Het rapport verscheen op 4 november 2020 en is geschreven door Bill Menezes, Christian Canales, Tim Zimmerman en Mike Toussaint. Het is het derde jaar op rij dat Extreme leider wordt genoemd in dit jaarlijkse onderzoeksrapport.

Volgens Gartner heeft een leverancier in het leiderskwadrant aangetoond dat hij in staat is om aan een grote verscheidenheid aan klantbehoeften te voldoen door de breedte van zijn toegangsportfolio. Leiders kunnen de markt vormgeven en complete en onderscheidende toegangsapplicaties leveren, evenals wereldwijde service en ondersteuning. Leiders moeten hebben aangetoond dat ze in staat zijn om sterke relaties met hun kanalen en klanten te onderhouden en dat ze geen duidelijke hiaten in hun portfolio hebben.

Voordat Extreme werd uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant, werd het in februari 2020 voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor vaste en WLAN-toegangsinfrastructuren. Gemeten vanaf 5 mei 2020 kreeg het bedrijf op een schaal van 1 tot 5 een 4,9 van klanten uit diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, het onderwijs en communicatie.

Na de publicatie van het Magic Quadrant-rapport in 2019 heeft Extreme ExtremeCloudTM IQ gelanceerd, een machine learning en AI-cloudbeheerplatform. Dit vereenvoudigt de onboarding, configuratie, monitoring, beheer, troubleshooting, notificaties en rapportages voor devices in vaste en draadloze netwerkinfrastructuren. Het platform is ongeëvenaard in zijn vermogen om beheerders te voorzien van een 360-gradenoverzicht van het device, de klant, de applicatie en de gezondheid en prestaties van het netwerk. Het is het eerste end-to-end cloudbeheerplatform in de branche, de eerste cloudnetwerkbeheerarchitectuur die niet gebonden is aan een bepaalde vorm van cloudhosting of een bepaald cloudbesturingssysteem, en het eerste cloudplatform dat ongelimiteerde data biedt en daarmee de nieuwe standaard zet voor toegang tot clouddata en -inzichten.

Ed Meyercord, president en CEO van Extreme Networks, Inc.: “Het netwerk was nog nooit zo belangrijk als nu om de samenleving verbonden te houden en de wereldeconomie draaiend, en de cloud wordt steeds aantrekkelijker voor klanten die gedistribueerde vaste en draadloze netwerken beheren. We zijn trots dat Gartner ons voor het derde jaar op rij heeft uitgeroepen tot leider op het gebied van vaste en WLAN-toegangsinfrastructuur. We zijn ervan overtuigd dat ons steeds groter wordende cloudgedreven portfolio en onze focus op de klant onze leidinggevende positie in de markt zullen versterken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud: wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid.
Meer over Extreme Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.