Etex kiest GTT voor wereldwijde SD-WAN-implementatie

| GTT | 2 min | 10 november 2020 15:51
Gewaardeerd
Copyright: GTT
GTT Communications, Inc., de toonaangevende internationale leverancier van cloudnetwerken voor multinationals, kondigt vandaag aan dat Etex, een internationale specialist in bouwmaterialen, actief in 42 landen, de managed SD-WAN service van GTT geselecteerd heeft. Etex selecteert deze dienst van GTT om zijn tachtig vestigingen in Europa, Amerika, Afrika, Azië en het Midden-Oosten met elkaar te verbinden. De SD-WAN-oplossing van GTT integreert de GTT Tier 1 internetbackbone met private- en direct-cloud-verbindingen om de prestaties van bedrijfskritische applicaties te verbeteren. Daarnaast levert GTT ook SIP trunking services aan Etex.

De managed SD-WAN service van GTT zorgt ervoor dat alle Etex-vestigingen wereldwijd met elkaar verbonden zijn via een flexibel en veilig netwerk. Daarnaast vergroot de oplossing de beschikbare bandbreedte voor veel van de lastiger te bereiken locaties van het bedrijf, door de hoofd- en back-upverbindingen van de kantoren te combineren in een intelligente active-active set-up. Hierdoor is het mogelijk om het dagelijkse netwerkverkeer over beide verbindingen te verdelen, terwijl de redundante fail-over-optie indien nodig gewoon beschikbaar blijft. Bovendien kiest het applicatieverkeer dankzij de oplossing altijd de meest directe, beschikbare netwerkroute en ondersteunt de service WAN-optimalisatie voor de businessapplicaties van Etex in de Microsoft Azure-cloud.

Bert Janssens, Head of Technology bij Etex: “Samen met GTT hebben we een toekomstbestendig netwerk gebouwd, waarin onze bestaande firewalls zijn ondergebracht en we profiteren van alle voordelen van een flexibele en weerbare managed SD-WAN-oplossing. GTT heeft, met zijn zeer vakkundige team en professionele dienstverlening, een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van ons bedrijf. Ons implementatieproces heeft geprofiteerd van de uitgebreide ervaring die GTT heeft met verschillende managed SD-WAN-technologieën over de hele wereld. We verwachten dat deze nieuwe oplossing onze totale kosten voor het gebruik van ons netwerk flink zal verlagen.”

Ernie Ortega, interim CEO bij GTT: “We zijn blij dat we de wereldwijde activiteiten van Etex mogen ondersteunen met onze veilige en hoogwaardige cloudnetwerkdiensten. We zijn trots dat we samen met onze klanten werken aan de ontwikkeling en bescherming van hun netwerken, die essentieel zijn in het verbinden van werknemers, productiefaciliteiten en cloudapplicaties wereldwijd.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over GTT
GTT (NYSE: GTT) verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten.
Meer over GTT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.