Bechtle en Ictivity tillen dienstverlening naar hoger niveau

| Ictivity | 2 min | 10 december 2019 9:24
Bechtle, IT-partner en solution seller, versterkt de samenwerking met Ictivity, IT-dienstverlener gespecialiseerd in managed services, migratieprojecten, IT-adoptie en online werkplekken. Met de hernieuwde invulling van de samenwerking vestigen beide partijen extra aandacht op proceskwaliteit, afspraken en verantwoordelijkheden. Zo kunnen zij gezamenlijk nog betere proposities in de markt zetten.  

Het partnership tussen de in Eindhoven gebaseerde partijen gaat al jaren terug, waarbij Bechtle hard- en software levert in combinatie met diensten van Ictivity, zoals het opzetten van serverinfrastructuren, het inrichten van een digitale werkplek en IT-adoptieprojecten. Sinds 2016 verzorgt Ictivity als vaste partner implementatiediensten binnen de projecten van Bechtle. De samenwerking is nu verder geprofessionaliseerd en geïntensiveerd en er komt een grotere focus te liggen op de gezondheidssector.

Jean-Paul Bierens, algemeen directeur Bechtle: “De combinatie Ictivity en Bechtle zorgt ervoor dat we onze klanten volledig voorzien in oplossingen voor al hun business uitdagingen. We stappen langzaam af van productverkoop en richten ons meer op het verkopen van complete oplossingen. Daar kunnen we de expertise van Ictivity goed bij gebruiken. Andersom kan Ictivity haar expertise niet kwijt als er geen degelijke apparatuur beschikbaar is om mee te werken. Dit partnership gaat in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Met het versterken van de samenwerking zetten we een grote stap voorwaarts en blijft de dienstverlening toekomstbestendig.”

Geert Visser, directeur bij Ictivity: “We merken dat klanten steeds vaker vragen om oplossingen in plaats van kant-en-klare IT-producten. De markt is aan verandering onderhevig en wij willen inspelen op trends en veranderende behoeften. De techniek heeft Bechtle in huis, de functionaliteit leveren wij. Het versterken van de samenwerking onderstreept het vertrouwen dat Bechtle in ons heeft als IT-dienstverlener. Het is niet voor niets dat we al jaren samen succesvol klanten bedienen. En we hopen dit nog jaren te doen!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ictivity
Ictivity heeft al 21 jaar ervaring met het automatiseren van werkplekken en het in beheer nemen van IT omgevingen. Ictivity begrijpt de onderliggende technologie als geen ander. Maar het grootste onderscheid ten opzichte van andere ICT-dienstverleners is dat Ictivity tevens oog heeft voor de medewerker: hoe kunnen we hem of haar optimaal faciliteren? Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? Dit vraagt om diepgaande kennis van de verticale markten. Immers, een gemeente kent heel andere persona’s dan een zakelijke dienstverlener of een logistiek bedrijf, maar ook heel andere werkprocessen. Doordat Ictivity zich verdiept in de werkprocessen zien zij ook waar het efficiënter kan. Ictivity hanteert altijd User Based Computing als uitgangspunt. Daaronder verstaan zij een IT-omgeving die zich plooit naar de behoeften van gebruikers. Het bedrijf ontwerpt IT-omgevingen niet vanuit een puur technische visie, maar zet de processen van een organisatie en taken van een medewerker centraal.
Meer over Ictivity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.