Targa Telematics gaat meerjarig contract aan met TomTom

TomTom Maps API’s versterken het voertuigbeheer en de slimme mobiliteitsoplossingen van Targa Telematics

| TomTom | 2 min | 12 november 2020 11:14
Afbeelding: Real-time digital platform Targa Telematics | Copyright: TomTom
TomTom, de specialist op het gebied van locatietechnologie, gaat een nieuwe meerjarige overeenkomst aan met Targa Telematics, een IT-bedrijf met twintig jaar ervaring op het gebied van connected voertuigen. TomTom’s Maps API’s worden door Targa Telematics gebruikt om het voertuigbeheer en de slimme mobiliteitsoplossingen voor zijn klanten verder te verbeteren.

TomTom’s Search API, gebruikt door bedrijven om te weten waar hun voertuigen zich bevinden, wordt geïntegreerd in Targa Telematics' brede en geavanceerde portfolio van telematica, telemetrie en slimme mobiliteitsoplossingen. TomTom's Routing API zorgt ervoor dat klanten van Targa Telematics ritanalyses kunnen uitvoeren en de beste routes kunnen vinden.

Reeks van Maps API’s

"Toonaangevende spelers op het gebied van fleet management en slimme mobiliteitsdiensten, zoals Targa Telematics, hebben veel baat bij TomTom's reeks van Maps API's en betrouwbare klantenondersteuning”, aldus Anders Truelsen, Managing Director bij TomTom Enterprise. "We zijn er trots op dat TomTom in hoog tempo de meest gekozen leverancier van locatietechnologie voor de wagenparkindustrie wordt.”

Duurzamere en veiligere mobiliteit

"Targa Telematics heeft altijd vooropgelopen bij de ondersteuning van bedrijven om tegemoet te komen aan de voortdurend groeiende behoefte aan een duurzamere en veiligere benadering van mobiliteit. Gezien dit evoluerende scenario willen we op deze weg verdergaan", aldus Giorgia Paladin, Head of Procurement bij Targa Telematics. "Door deze deal met TomTom blijven onze klanten profiteren van innovatieve oplossingen die beschikbaar zijn in heel Europa.”

Targa Telematics is sinds zijn oprichting een pionier op het gebied van slimme mobiliteit. Dankzij de innovatieve technologie van het bedrijf helpt Targa Telematics zijn klanten om connectiviteit te omarmen, over te schakelen op elektrische voertuigen en de duurzame ontwikkeling van steden te ondersteunen. Door gebruik te maken van zijn uitgebreide kennis en hun Internet of Things-platform, blijft Targa Telematics oplossingen ontwikkelen die voldoen aan de evoluerende behoeften van zijn klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TomTom
TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten. Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met toonaangevende partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.
Meer over TomTom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.