Eneco rekent op Conclusion Mission Critical voor beheer hybride IT-landschap

| Conclusion Misson Critical | 2 min | 12 november 2020 11:31
Gewaardeerd
Copyright: Eneco

De internationale handelsafdeling van Eneco, Eneco Energy Trade, brengt het technisch beheer van haar IT-omgeving onder bij Conclusion. Deze dienstverlening wordt uitgevoerd door Conclusion Mission Critical, onderdeel van het Conclusion ecosysteem, en het bedrijf breidt daarmee haar bestaande samenwerking met Eneco uit. De IT-dienstverlener migreert en moderniseert het IT-landschap van Eneco Energy Trade naar een nieuwe en toekomstbestendige hybride cloud-omgeving. De transitie brengt flexibiliteit teweeg, evenals een vereenvoudiging van het IT-landschap en optimalisatie van de efficiëntie in het change en delivery-proces. De samenwerking valt onder de percelen ‘Operationele Technologie’ en ‘SAP Technical Application Management’. Het contract heeft een looptijd van drie jaar met optie tot verlenging.

Migratie en transformatie

Het bestaande IT-landschap van Eneco Energy Trade wordt initieel volledig gemigreerd naar de IT-omgeving van Conclusion Mission Critical. Vanuit daar wordt de transformatie naar de nieuwe toekomstbestendige hybride cloud-omgeving gestart. Deze werkwijze levert drie voordelen op. De migratie en transformatie worden gescheiden, de complexiteit van de transitie is gereduceerd en de business-risico’s voor Eneco zijn geminimaliseerd. Tevens wordt, dankzij de inzet van standaard IT-bouwblokken, de transformatie zodanig opgezet dat de benodigde time-to-market voor nieuwe business-ontwikkelingen sterk zal worden teruggebracht. Zo ervaart Eneco Energy Trade straks ook Nachtrust-as-a-Service.

De verschillende omgevingen (test, acceptie en productie) van Eneco Energy Trade zijn bij Conclusion Mission Critical opgebouwd en door de gebruikers van Eneco getest. Afgelopen week heeft de daadwerkelijke migratie succesvol plaatsgevonden waarbij de beschikbaarheid van het IT-landschap optimaal gebleven is gedurende de migratie.

Mario Suijkerbuijk, CIO Eneco: ”De keuze om het missiekritische landschap voor onze handelsafdeling onder te brengen bij Conclusion Mission Critical is een logische stap in onze partnerstrategie. We hebben de afgelopen jaren de mission critical diensten van Conclusion als zeer positief ervaren op onze andere hoog beschikbare omgeving. Daarnaast maakt de stap naar Conclusion het voor ons mogelijk om onze internationale duurzame groeiambities verder vorm te geven.”

Gert Heysteeg, boardmember en verantwoordelijk voor IT services Conclusion: “We zijn trots dat we onze propositie, Nachtrust-as-a-Service, voor Eneco verder hebben mogen uitbreiden met mission critical dienstverlening voor Eneco Energy Trade. Een mooie vervolgstap in ons strategisch partnership waarin we ons zichtbaar inspannen om Eneco actief te helpen haar internationale ambities waar te maken. Met het overnemen van de verantwoordelijkheid voor de missiekritische processen van Eneco Energy Trade wordt onze samenwerking nog verder versterkt.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Conclusion Misson Critical

Conclusion Mission Critical is dé IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen van prominente organisaties in het hart van de maatschappij. Of het nu gaat om het 24/7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties of de continue beschikbaarheid: wij nemen de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar kritische applicaties zich manifesteren en beschikbaarheid en veiligheid van (levens)belang zijn. Downtime is geen optie. We ontwerpen. We implementeren. We beheren en innoveren. Zodat uw organisatie ook in de toekomst beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Oftewel: ‘In control today, innovate for tomorrow’. We gebruiken hiervoor een unieke combinatie van A-label producten, open source niche spelers én zelf ontwikkelde software. Scherp op de laatste IT en Security trends. Secuur op de vertaalslag hiervan naar de business van onze klanten. De mens is in onze optiek net zo belangrijk als de organisatie en de techniek. Precies deze aanpak maakt het verschil. Conclusion Mission Critical. Als downtime geen optie is.
Meer over Conclusion Misson Critical

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.