Siemens en Celonis gaan een wereldwijd strategisch partnerschap aan

Samenwerking stelt klanten in staat interne processen sneller te optimaliseren

| Celonis | 2 min | 12 november 2020 12:54
Copyright: Siemens
Siemens Global Business Services (GBS) en Celonis hebben een intentieverklaring ondertekend om een strategisch partnerschap aan te gaan. Met deze samenwerking stellen de partners klanten in staat hun interne processen in het gehele bedrijf nog sneller te optimaliseren.

In de toekomst zal de portefeuille van de twee partners klanten een end-to-end optimalisatie van hun kernprocessen bieden op het gebied van inkoop, verkoop, boekhouding en HR. Bedrijven worden bijvoorbeeld in staat gesteld om de loonadministratie en het betalingsverkeer beter af te handelen, wat een concrete en meetbare meerwaarde oplevert. Deze voordelen worden gerealiseerd door de zakelijke diensten en de moderne applicaties voor bedrijfsprocesbeheer van Siemens GBS te integreren met de EMS-technologie van Celonis.

De mogelijkheden voor procesoptimalisatie zijn gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI), die de best mogelijke oplossing voor het nemen van actie in individuele situaties bepaalt. Daarnaast beveelt het manieren aan om processen te optimaliseren zonder handmatige interventie. Tegelijkertijd leert de software organisaties voortdurend hun bedrijfsresultaten te maximaliseren.

"Onze expertise in zakelijke dienstverlening gecombineerd met de knowhow van Celonis op het gebied van process mining en executiemanagement resulteert in toepassingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op de bedrijfsbehoeften van de klant. Dit is een nieuwe mijlpaal op weg naar een nog hogere klanttevredenheid. Ik kijk uit naar de volgende stappen in onze succesvolle samenwerking", aldus Hannes Apitzsch, CEO van Siemens GBS.

Alexander Rinke, Co-CEO en Co-Founder van Celonis, voegt hieraan toe: "Siemens is een iconisch bedrijf en is al jaren een van onze toonaangevende klanten. Met de lancering van ons Celonis Execution Management System tillen we nu ook onze samenwerking met Siemens naar een geheel nieuw niveau. Samen zullen we Siemens GBS en zijn klanten niet alleen in staat stellen om het Celonis EMS op schaal te gebruiken en te profiteren van de digitalisering, maar zullen we ook gezamenlijke oplossingen ontwikkelen, waarbij we onze beide unieke expertisegebieden en technologie combineren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Celonis

Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.