ASTRO Gaming introduceert de Call of Duty: Black Ops Cold War A10 Gamingheadset voor PlayStation, Xbox en PC

| Astro Gaming | 3 min | 12 november 2020 20:47
Afbeelding: Voila, de ASTRO Gaming Call of Duty®: Black Ops: Cold War A10 Headset | Copyright: Astro Gaming
ASTRO Gaming, de leider in eersteklas videogameapparatuur, kondigt vandaag de beschikbaarheid van de ASTRO Gaming Call of Duty®: Black Ops: Cold War A10 Headset aan in de Benelux. ASTRO Gaming is de officiële headset-licentiehouder van Call of Duty en werkt al lange tijd officieel samen met Call of Duty® om gelicentieerde headsets en accessoires naar gamers over de hele wereld te brengen. De nieuwe ASTRO Gaming Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Headset voegt zich bij de ASTRO A40 TR, Speakers-tags en A40 TR Mod Kits die al op de markt zijn.

"ASTRO is een belangrijke partner van Call of Duty esports zoals Call of Duty Champs en de Call of Duty League", zegt Daniel Siegel, VP Licensing voor Activision. "We zijn verheugd om onze samenwerking met ASTRO voort te zetten als de officiële headset-licentiehouder van Call of Duty. Met deze nieuwste headset zullen onze fans absoluut de beste audio-ervaring krijgen tijdens het spelen van Call of Duty®: Black Ops Cold War."

"Door de jaren heen, hebben we met Activision en Call of Duty een aantal fantastische producten ontwikkeld", zegt Aron Drayer, VP Marketing bij ASTRO Gaming. "De Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 special edition is een designgerichte headset die gamers zeker zal helpen hun prestaties en game-ervaring te verbeteren."

De Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Headset is ontworpen om audiokwaliteit, comfort en duurzaamheid te leveren tegen een betaalbare prijs die alle gebruikersverwachtingen zou overtreffen. Met kleuren en ontwerpelementen van de nieuwe Call of Duty®: Black Ops Cold War-titel die morgen (13 november) verschijnt, biedt deze limited edition-headset alle functionaliteit van de standaard A10-headset, maar ook een verwijderbaar microfoon-popfilter en speciale in-game aangepast item gemaakt voor ASTRO-klanten.

Extra kenmerken van de ASTRO Gaming Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Headset zijn onder meer:
  • ASTRO comfort en kwaliteit - Met flexibele, lichtgewicht materialen en stoffen oorkussens, samen met duurzame stalen hoofdbanden met een schadebestendige rubberen hoes en een afneembaar kabelsysteem, is de A10 ontworpen om zowel overwinning als nederlaag te weerstaan.
  • Speciale in-game items - Speciale in-game items zullen beschikbaar bij de lancering van de game Call of Duty®: Black Ops Cold War en zijn inbegrepen bij elke aankoop van de Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Headset.
  • ASTRO Audio V2 - Ontworpen om gedetailleerde, levensechte game-audio te produceren, biedt ASTRO Audio V2 een natuurlijk, vloeiend geluid via een uitgebreid frequentiebereik. Afgestemd op gaming om niet-vermoeiende hoge tonen, heldere middentonen en vervormingsvrije bassen te leveren.
  • Cross-platform compatibiliteit - De 3,5 mm-aansluiting op de A10-headset biedt universele console- en PC-compatibiliteit, evenals functionaliteit met elk mobiel apparaat dat een 3,5 mm audiopoort gebruikt.
  • Flip-to-Mute-microfoon - De uiterst nauwkeurige microfoon van de ASTRO A10 biedt Flip-to-Mute-functionaliteit, die de spraakuitvoer dempt en de microfoon handig opbergt wanneer deze niet wordt gebruikt.
De ASTRO Gaming Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Headset is nu exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt Nederland en MediaMarkt België voor €69,99.

Activision CODNIGHT

Morgenavond organiseert Activision CODNIGHT2020 als digitaal launch event van Call of Duty: Black Ops Cold War en ASTRO Gaming is een van de partners. Schakel in op de livestream van 18.00 - 24.00 en maak kans op een ASTRO Gaming Call of Duty®?: Black Ops Cold War A10 Headset! Volg het live op www.youtube.com/legendsofgamingnl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Astro Gaming

ASTRO Gaming creëert premium videogaming-apparatuur en lifestyle-producten voor professionele gamers, competities en gaming prosumenten. ASTRO Gaming werd afgesplitst van de design krachtpatser ASTRO Studios - bekend in de gaming-wereld voor het ontwerpen van de Xbox 360®, Alienware™ PC’s en HP® Gaming PC’s. ASTRO Gaming produceert een lijn van gamer-gerichte "tech-life" producten die de snel groeiende community ondersteunen.
ASTRO Gaming is een merk van Logitech International. Logitech International, opgericht in 1981 en gevestigd in Lausanne, Zwitserland, is een Zwitserse naamloze vennootschap die genoteerd is aan de SIX Swiss Exchange (LOGN) en aan de Nasdaq Global Select Market (LOGI).

ACTIVISION, CALL OF DUTY en CALL OF DUTY BLACK OPS zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.
Meer over Astro Gaming

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.