Palo Alto Networks kondigt intentie aan om Expanse te verwerven

| Palo Alto Networks | 1 min | 12 november 2020 20:51
Palo Alto Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten om Expanse Inc. over te nemen, een leider op het gebied van het beheer van aanvalsoppervlakken.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Palo Alto Networks Expanse overnemen voor een totale aankoopprijs van ongeveer 670 miljoen dollar, te betalen in contanten en aandelen en ongeveer 130 miljoen dollar aan vervangende aandelenbeloningen, elk bedrag aan verandering onderhevig. De voorgenomen overname zal naar verwachting worden afgerond tijdens het fiscale tweede kwartaal van Palo Alto Networks, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties en andere gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Meer informatie vind je in dit Engelstalige bericht.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.