Thycotic breidt zijn succesformule voor privileged access management uit naar Nederland

| ThycoticCentrify | 3 min | 13 november 2020 12:10
Afbeelding: Tim Hoefsloot, regional director Benelux & Nordics bij Thycotic | Copyright: ThycoticCentrify
Thycotic, leverancier van privileged access management (PAM)-oplossingen aan ruim 10.000 organisaties, waaronder 25 van de Fortune 100-ondernemingen, laat in Nederland sterke groei zien in 2020, zowel van de cloud-,on-premise en end-point oplossingen.

Thycotic maakt privileged access management toegankelijk voor bedrijven en instellingen, door een einde te maken aan het gebruik van ingewikkelde beveiligingstools. Het biedt organisaties PAM-oplossingen die productiviteit, flexibiliteit en beheereenvoud vooropstellen. Thycotic heeft een krachtig klantgericht model ontwikkeld dat voorziet in, gebruiksvriendelijke user interfaces en eenvoud qua installatie en configuratie.

Thycotic is als ‘leader’ in het ‘Gartner 2020 Magic Quadrant for Privileged Access Management’ gepositioneerd. Zijn PAM-oplossingen reduceren complexiteit en kosten en leveren organisaties daarmee direct toegevoegde waarde op. Dit waarborgt een breder draagvlak bij stakeholders en vergroot het vertrouwen in het vermogen van organisaties om zelf een PAM-programma te ontwikkelen en beheren.

Tim Hoefsloot, regional director Benelux & Nordics bij Thycotic, staat aan het hoofd van het team van Thycotic dat ondersteuning biedt aan lokale organisaties die zich zorgen maken over datalekken en de toenemende eisen van de wet- en regelgeving. Hij stuurt het team aan, ontgint kansen in de lokale markten en brengt structuur aan. Voorlichting en training spelen een cruciale rol binnen zijn benadering.

Naast Hoefsloot staat Peter Geytenbeek, manager EMEA voor Channels & Distribution. Geytenbeek is samen met zijn team verantwoordelijk voor de werving en ondersteuning van partners in de regio en de partneromzet. Geytenbeek stelt zich ten doel om de opmars van Thycotic in de Nederlandse markt te bevorderen door het opbouwen van een netwerk van stabiele, professionele en kennisrijke kanaalpartners in de regio. Deze partners variëren van gespecialiseerde niche-spelers op het gebied van cybersecurity tot grote systeemintegrators en managed service providers. Thycotic blijft verder bouwen aan een solide kanaalinfrastructuur om de tevredenheid van klanten te waarborgen tijdens alle stadia van de ontwikkeling en implementatie van PAM-oplossingen.

Beide professionals beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Ze deden deze ervaring op bij leveranciers van netwerk- en security-software die actief waren in de Benelux en andere Europese markten.

“Volgens Gartner zou Privileged Access Management bovenaan de agenda moeten staan van alle organisaties die de cyberrisico’s willen terugdringen. Het is verrassend om van organisaties te horen dat ze nog altijd geen onderzoek naar een PAM-tool hebben gedaan, laat staan dat ze er een hebben geïmplementeerd om datalekken of aanvallen op de infrastructuur te voorkomen”, zegt Hoefsloot. “Dit is van groot belang, zeker met het oog op het elk jaar groeiende aantal cyberaanvallen. Deze hebben de kwetsbaarheden in de IT-beveiliging van veel organisaties blootgelegd.”

Hoefsloot en zijn team stellen zich ten doel om de cyberrisico’s van middelgrote en grote organisaties en instellingen te minimaliseren. Met het steeds uitgebreidere aanbod van oplossingen van Thycotic en zijn flexibele aanpak van implementaties en maatwerk kunnen Nederlandse bedrijven en instellingen op eenvoudige en kostenefficiënte wijze accounts met speciale toegangsrechten veilig houden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ThycoticCentrify
Thycotic is een vooraanstaande leverancier van cloudoplossingen voor privileged access management. Zijn beveiligingstools worden gebruikt door ruim organisaties variërend van kleine bedrijven tot Fortune 100-ondernemingen. Ze stellen hen in staat om de risico’s rond gebruikersaccounts met speciale toegangsrechten te minimaliseren, ‘least privilege’-beleidsregels toe te passen, grip op applicaties te houden en hun overeenstemming met de richtlijnen aan te tonen. Thycotic maakt privileged access management van grootzakelijk niveau toegankelijk voor iedereen door een einde te maken aan de afhankelijkheid van ingewikkelde beveiligingstools en oplossingen aan te reiken die de productiviteit, flexibiliteit en beheereenvoud vooropstellen.
Meer over ThycoticCentrify
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.