Introductie nieuwe A4 kleurenprinters om in te spelen op de behoeften van de digitale werkplek

| Ricoh | 2 min | 10 december 2019 14:11
Afbeelding: Ricoh - A4 MFP | Copyright: Ricoh
Ricoh heeft een nieuwe reeks A4-kleurenprinters geïntroduceerd, waarmee het bedrijf inspeelt op de veranderende behoeften van de digitale werkplek. De reeks ondersteunt Ricoh’s Dynamic Workplace Intelligence en is voorzien van Ricoh Always Current Technology, waardoor de technische mogelijkheden van de printers meegroeien met de wensen van de klant.

Actuele software op afstand

Met Always Current Technology groeit technologie mee qua schaalbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt het mogelijk om nieuwe applicaties, functies en verbeteringen te downloaden en installeren, zodra deze beschikbaar zijn. Dat levert flexibiliteit en korte lijnen op. Tegelijkertijd worden beveiligingsfuncties en -software altijd actueel gehouden. Zodra er nieuwe verbeteringen beschikbaar zijn, worden ze meteen aan de gebruiker aangeboden. Hierdoor is het niet meer nodig om voor functionaliteitsuitbreidingen nieuwe hardware te kopen. Ook hoef je niet meer te wachten totdat een bestaande overeenkomst verloopt. Ten slotte zorgt Ricoh Intelligent Support ervoor dat gebruikers gemakkelijk hulp op afstand kunnen inroepen wanneer zij dat wensen.
De volgende vier nieuwe, intelligente A4-kleuren multifunctionele printers (MFP’S) zijn vanaf nu verkrijgbaar:
  • Ricoh IM C300
  • Ricoh IM C300F
  • Ricoh IM C400F
  • Ricoh IM C400SRF

Snel en soepel schakelen tussen applicaties

De printers bereiken een afdruksnelheid van 30-43 pagina’s per minuut. Ieder model beschikt over slimme functies voor printen, scannen en kopiëren. De Ricoh IM C400SRF biedt ook afwerkingsmogelijkheden, zoals sorteren en nieten. De printers zijn voorzien van het Ricoh Smart Operation panel, waarmee je snel kunt wisselen tussen applicaties en interactie aan kunt gaan met het paneel. Ricoh kan op afstand toegang krijgen tot het paneel om zo problemen snel op te lossen en de beschikbaarheid van de printers te maximaliseren.

Tim Scharn, Senior Product Marketeer bij Ricoh Nederland, zegt: “Grote én kleine bedrijven moeten in een razendsnel tempo meegroeien met de veranderingen die nu plaatsvinden. Onze printers spelen in op de specifieke en toekomstige behoeften van de klant. Deze nieuwe reeks intelligente A4-kleuren-MFP’s maakt het mogelijk voor klanten om applicaties te installeren zoals ze dat op andere devices (bijvoorbeeld via een tablet of smartphone) gewend zijn, waardoor ze slimmer en effectiever kunnen werken.”

Ga voor meer informatie over de nieuwe intelligent apparaten, de Always Current Technology en het Dynamic Workplace Intelligence-aanbod van Ricoh naar www.ricoh.nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.