Anker Innovations presenteert de EufyCam 2 Pro als uitbreiding van het Eufy security assortiment met 2K-beeldresolutie producten

| Anker Innovations | 3 min | 16 november 2020 17:05
Copyright: Anker Innovations
Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, presenteert de EufyCam 2 Pro en kondigt de beschikbaarheid van de Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera aan. Deze camera’s onderscheiden zich door haarscherpe 2K-beeldkwaliteit, ook bij weinig licht.

Eufy 2K Indoor pan & tilt camera

EufyCam 2 Pro

EufyCam 2 Pro 2K en Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera

Naast haarscherpe 2K-beeldkwaliteit beschikken zowel de indoor als de outdoor camera over nachtvisie, wat ervoor zorgt dat je ook bij weinig licht altijd zicht hebt op wat er binnens- en buitenshuis gebeurt. Daarnaast beschikt de Pan & Tilt over de mogelijkheid automatisch mee te draaien met de actie. Tot wel 360° horizontaal en 96° verticaal, zodat je nooit meer iets mist.

Voor allebei de camera’s is het mogelijk om smart detectie zones in te stellen. Je ontvangt enkel notificaties als er beweging is gedetecteerd in zones die je hebt ingesteld. Zo filtert de EufyCam 2 Pro valse alarmen als gevolg van vallende bladeren en passerende auto’s of dieren. De EufyCam 2 Pro camera en de Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera beschikken beide over een two-way audio-functie waardoor direct gecommuniceerd kan worden met gedetecteerde personen.

“Met onze nieuwste Eufy-producten heb je optimaal inzicht in wat er niet alleen om, maar ook in het huis gebeurt op momenten dat je zelf niet aanwezig bent,” zegt Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations. “Deze producten kunnen geïntegreerd worden in de Eufy Smart home omgeving en werken met Google Home en Amazon Alexa."

Security-camera’s met 2K-beeldresolutie

Zowel de EufyCam 2 Pro outdoor camera’s als de Eufy Security indoor camera’s bieden 2K-beeldresolutie. Door de ingebouwde 2K-sensor kunnen haarscherpe beelden worden geleverd.

Daarnaast beschikken beide camera’s over motion detectie waardoor bewegingen snel en foutloos gedetecteerd worden, waarbij de Pan & Tilt automatisch meedraait om de actie te volgen. In combinatie met de slimme mens-en-dier-AI toepassing mis je nooit meer iets. Deze AI-mogelijkheid is ingesteld op het herkennen van mensen en dieren en voorkomt activatie als er, bijvoorbeeld, een raam open staat.

Alle genoemde Eufy-producten werken samen met bestaande Anker home-apparaten zoals de Eufy Home Security Kit en de Eufy Security Video 2K Doorbell. Daarnaast zijn deze compatibel met de Amazon Alexa en Google Assistant.

Eigenschappen Eufy Security Indoor Cam 2K (Pan & Tilt)

 • 2K-beeldresolutie
 • Beschikt over nachtvisie
 • Mogelijkheid tot instellen smart detectie zones
 • Two-way audio
 • Mens-en-dier-AI
 • Pan & Tilt-mogelijkheid
 • Huildetectie, dus ook als babyfoon te gebruiken
 • Compatibel met andere Eufy Security-producten
 • Compatibel met Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa

Eigenschappen EufyCam 2 Pro 2K

 • 2K-beeldresolutie
 • 365 dagen batterijduur (na één keer opladen)
 • Geen maandelijkse kosten
 • Scherp beeld door slimme beeldverbetering
 • Anti-diefstal alarm
 • IP67
 • Compatibel met Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa

Beschikbaarheid

De Eufy Security Indoor cam 2K Pan & Tilt heeft een adviesprijs van €49,99 en is per direct verkrijgbaar bij Bol.com, MediaMarkt en Coolblue.

De EufyCam 2 Pro 2K met 1 basisstation en 2 camera’s heeft een adviesprijs van €399 en is verkrijgbaar bij Bol.com, MediaMarkt en Coolblue.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Anker Innovations
Anker Innovations is marktleider in snelle oplaadtechnologie en consumentenproducten voor smart home, smart audio en smart driving. De innovaties worden op de markt gebracht onder vijf merken: Anker, Eufy, Nebula, Roav en Soundcore.
Meer over Anker Innovations
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.