Nuki Smart Lock ontvangt de Very Smart Brand AwardTM

| Nuki | 2 min | 17 november 2020 14:18
Copyright: Nuki
Smartlockontwikkelaar Nuki heeft het predikaat Very Smart Brand AwardTM gekregen van het online magazine Smarthomeweb. Hiermee laat de Smart Home expert zien dat hij het Nuki Smart Lock promoot als een veilige en verantwoorde keuze voor je Smart Home.

Elk jaar reikt Smarthomeweb vier predicaten uit, waaronder de Very Smart Brand AwardTM. Die awards worden uitgereikt aan smart home merken die de expert aanraadt aan bezoekers om hun Smart Home naar een hoger niveau te tillen. Voor de Very Smart Brand Award is het voornamelijk belangrijk dat een merk de privacy van haar gebruikers hoog in het vaandel draagt.

Waarom een Very Smart Brand Award™?

Om in aanmerking te komen voor de Very Smart Brand AwardTM moet een merk goed scoren op diverse criteria. “Nuki scoort goed op design, kwaliteit, privacy voor haar eindgebruikers én mogelijkheden binnen een Smart Home. Nuki draagt dusdanig veel bij op diverse aspecten binnen een Smart Home, dat we met een grote glimlach ons predicaat aan Nuki willen overhandigen,” zegt Bram Tighelaar van Smarthomeweb.

Het feit dat de privacy een belangrijke rol speelt bij de Very Smart Brand Award, maakt de erkenning voor Nuki nog belangrijker. Om de veiligheid van gebruikers te garanderen, wordt de communicatie-uitwisseling tussen het Smart Lock en je smartphone van begin tot eind gecodeerd door een geavanceerd algoritme. De veiligheidsnormen van het Nuki Smart Lock kunnen worden vergeleken met die van online bankieren, zoals bewezen is door onafhankelijke experts van het AV-testinstituut.

Clarissa Morales, Hoofd Marketing en PR bij Nuki Home Solutions: “We zijn enorm blij met deze award en zien het als een erkenning voor ons harde werk van het afgelopen jaar. Dat wil zeker niet zeggen dat we nu op onze lauweren gaan rusten. Integendeel, het vormt een extra motivatie om te blijven innoveren, zodat Nuki het ook in de toekomst waard blijft om een Very Smart BrandTM genoemd te worden!”

Technologie én design

“Wat Nuki onderscheidt van andere Smart Home brands is het design en de afwerking. Vaak zien we bij Smart Home producten dat de technologie primeert boven het design, waardoor de installatie het leven wel makkelijker maakt, maar tegelijkertijd een doorn in het oog vormt. Het feit dat Nuki recent een Limited Edition variant in het wit heeft gelanceerd, bewijst dat de Smartlockontwikkelaar ook investeert op vlak van design”, licht Tigchelaar toe.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.