Philips E Line-monitoren voor pc-gamingportfolio groeit met twee nieuwe beeldschermen

Entertainment aan je bureau

| MMD | 3 min | 18 november 2020 10:34
Afbeelding: De Philips 272E1GAEZ | Copyright: MMD
MMD, de toonaangevende beeldschermspecialist en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, kondigt twee nieuwe monitoren aan in de gloednieuwe Philips E Line voor pc-gaming: de Philips 242E1GAEZ-monitor (23,8-Inch / 60,5 cm diag.) en Philips 272E1GAEZ-monitor (68,6 cm), na de lancering van Philips 242E1GAJ- en Philips 272E1GAJ-monitoren eerder dit najaar. Met de in hoogte verstelbare standaard om het kijkcomfort te maximaliseren, combineren deze twee modellen entertainment-gerichte functies met ergonomische functies om de ideale kijkervaring te garanderen.

Monitoren zijn niet langer een gemeengoed voor eenvoudige taken, maar 'een dagelijks metgezel' voor meerdere activiteiten die het leven gemakkelijker en aangenamer maken. De nieuwe displays die vandaag worden gelanceerd vertegenwoordigen een perfecte mix van functies die gewaardeerd zullen worden door jongeren en zelfstandigen. De functies ondersteunen hen in het echte leven bij het werken en studeren, maar ook in het virtuele leven voor entertainment: gamen, sociale media, videocontent bekijken en nog veel meer.

De beste pc-game-ervaringen

Compromissen zijn niet toegestaan bij gaming, en geen enkele gamer mag genoegen nemen met minder. Elke gameplay moet op zijn best en zo vloeiend mogelijk worden ondersteund, met levendige en kristalheldere beelden kan de focus alleen op de actie liggen. Philips 242E1GAEZ- en Philips 272E1GAEZ- monitoren zijn voorzien van AMD FreeSync™ Premium, dat een hoge verversingssnelheid, lage framerate-compensatie en lage latentie voor elke spelsessie garandeert. Dankzij de verversingsfrequenties van 144 Hz en de snelle respons van 1 ms (MPRT) bieden deze twee modellen een snel en vertragingsvrij beeld dat gamers zal helpen om het beste uit zichzelf te halen in games waar snelheid cruciaal is.

Het leveren van levensechte beelden

Beelden leveren is cruciaal voor Philips 242E1GAEZ- en Philips 272E1GAEZ- monitoren en dus ook voor entertainment. Ze zijn voorzien van de Ultra Wide-Color-technologie om een ??breder gamma aan kleuren te leveren, waardoor beelden levensecht lijken door natuurlijker ogende groentinten, helderder rood en diepere blauwtinten. SmartContrast zorgt voor rijke zwartdetails. Gamers kunnen hun beelden nu nog meer personaliseren dankzij de geoptimaliseerde SmartImage-gamemodus, waardoor de beste prestaties worden gegarandeerd.

Voor elke dagelijkse taak

Philips 242E1GAEZ- en Philips 272E1GAEZ- monitoren zijn voorzien van een VA LED-display dat gebruik maakt van een geavanceerde multi-domein verticale uitlijningstechnologie die zorgt voor heldere beelden en dus een extra brede kijkhoek van 178/178 graden geeft. Deze functie helpt je om elke werktaak heel gemakkelijk uit te voeren, maar ook om een ??goed zicht te hebben tijdens het surfen op net en het werken met grafische toepassingen. Als je bijna de hele dag voor het scherm doorbrengt, hebben deze monitoren wellicht kenmerken die je kunnen helpen: met de hoogteverstelling van 100 mm en de kantelhoek van -5/20 graden kun je gemakkelijk de meest comfortabele positie vinden. Bovendien profiteren jouw ogen van zowel de Flicker-Free-technologie als de LowBlue-modus.

De Philips 242E1GAEZ- en Philips 272E1GAEZ-monitoren zijn vanaf eind november verkrijgbaar met een adviesprijs van € 189,- en € 239,-.

Meer informatie over Philips-monitoren: https://www.philips.nl/c-m-so/monitoren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.