Novalnet sluit partnership met Banking Circle

Betaalinstelling Novalnet verlaagt de kosten en verwerkingstijd van internationaal betaalverkeer en FX met hulp van innovatieve financiële infrastructuur

| Banking Circle | 2 min | 18 november 2020 12:15
Gewaardeerd
Copyright: Banking Circle
Novalnet AG, een full-service betaalinstelling, werkt samen met Banking Circle voor snellere en goedkopere betalingen en valutahandel (FX). Banking Circle helpt Novalnet bij het ondersteunen van meer dan 12.000 klanten met het beheren en behouden van hun cashflow door de transactiekosten en verwerkingstijd van lokaal en internationaal betaalverkeer en FX substantieel te verlagen.

Oplossing voor pijnpunten

Novalnet is gericht op het oplossen van de talloze uitdagingen voor online retailers op het gebied van betalingen. Via een enkele integratie biedt Novalnet zijn klanten verwerking van nationale en internationale betaalmethoden, realtime fraudepreventie en risicobeheer, geautomatiseerde facturering, abonnementen- en ledenbeheer, geïntegreerde marktplaatsoplossingen, claimbeheer en eenvoudige rapportage. De betaalmodules voor de meer dan honderd shop systems zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor een ??veilig en naadloos betaalproces, wat resulteert in hogere conversie voor de klanten van Novalnet.

Dankzij Banking Circle kan Novalnet betalingen en FX aanbieden in vierentwintig valuta's, waardoor dubbele FX-conversies en FX mark-ups worden vermeden. Met Banking Circle Real-time FX, verhoogt Novalnet ook de FX marges en worden de kosten voor het beheer van internationale bankpartners verlaagd.

Hoge standaard

Gabriel Dixon, oprichter en CEO van Novalnet: “Novalnet zet een hoge standaard in de betaalwereld door constant te innoveren op het gebied van functies en functionaliteit. Onze betaalexperts ontwikkelen technische oplossingen die de prestaties en winstgevendheid van betaalproducten wereldwijd verbeteren, zodat we onze klanten een complete oplossing bieden. Om onze ambitie om wereldleider te worden waar te maken, werken we samen met de beste partners in het financiële ecosysteem, Banking Circle is precies zo’n partner. Ons wereldwijde klantenbestand vereist een oplossing die tegemoetkomt aan lokale en internationale afwikkelvereisten op een kostenefficiënte manier. Dat is precies wat het moderne platform en assortiment aan betaal- en verrekenrekeningen van Banking Circle in meerdere valuta's doet. Het Banking Circle-platform is geïntegreerd in de betalingsmotor van Novalnet en levert onmiddellijke resultaten zoals schaalbaarheid, kostenbesparingen op SWIFT, extra inkomsten met FX en een verhoogde klanttevredenheid."

Anders la Cour, medeoprichter en CEO van Banking Circle: “Als aanbieder van financiële infrastructuur geeft Banking Circle betaalinstellingen zoals Novalnet de mogelijkheid om hun klanten effectieve betaaloplossingen aan te bieden met lage kosten en een hoge mate van flexibiliteit en veiligheid. Ons wereldwijde klantenbestand vereist een oplossing die op een kostenefficiënte manier tegemoetkomt aan de lokale en internationale regels en technische vereisten. Dat is precies wat Banking Circle’s moderne platform en infrastructuur doet. Het Banking Circle-platform is geïntegreerd in Novalnet’s bestaande systemen en levert direct resultaten zoals schaalbaarheid, kostenbesparingen op SWIFT, een nieuwe inkomstenbron uit FX en verhoogde klanttevredenheid.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Banking Circle
Banking Circle is aanbieder van een financiële infrastructuur voor betalingsbedrijven en banken. Als bank met een volledige vergunning en zonder legacy-systemen biedt Banking Circle betalingsbedrijven en banken de mogelijkheid om snel en tegen lage kosten in te springen op kansen in de nieuwe economie. Daarbij profiteren de klanten van Banking Circle van compliance en goede beveiliging. Dit is mogelijk dankzij rechtstreekse transactieverwerkingssystemen waar geen legacy aan te pas komt. De oplossingen van Banking Circle dragen bij aan financiële inclusie door duizenden bedrijven in staat te stellen om grensoverschrijdende transacties te voltrekken op een manier die eerder niet mogelijk was. Dat geldt voor alles van het openingen van bankrekeningen en het afsluiten van leningen tot internationale betalingen, verwerken van transacties, hedging en compliance.
Meer over Banking Circle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.