Dynabook breidt betaalbare Satellite Pro-aanbod uit met nieuwe C40 en update van C50

| Dynabook | 4 min | 18 november 2020 12:19
Afbeelding: Een dynabook Satellite Pro | Copyright: Dynabook
  • Nieuwe 14” Satellite Pro C40-H biedt optimale mobiele functionaliteit voor prijsbewuste professional of student
  • Vernieuwde 15” Satellite Pro C50-H uitgerust met verbeterde prestaties en functionaliteiten die de gebruiksvriendelijkheid vergroten
  • Laagst geprijsde notebooks in portfolio van dynabook
Dynabook Europe GmbH kondigt twee uitbreidingen aan binnen het Satellite Pro-aanbod: de nieuwe 14” C40-H, die betaalbaarheid combineert met mobiliteit, en een update van het 15”-model, de C50-H, met vernieuwde processor, beeldscherm, en geheugen- en opslagmogelijkheden. Beide devices bieden gebruikers alles wat ze nodig hebben voor een productieve werk- of studiedag in een handzaam formaat, zonder dat dit zwaar drukt op het IT-budget. De notebooks hebben krachtige 10e Gen Intel® Core™ processoren, DDR4 RAM-geheugen tot 16GB* en snelle SSD storage-opties tot 512GB.

Ontworpen voor onderweg

De C40-H is ontworpen met stijl en volledige mobiliteit in het achterhoofd. Dankzij het gewicht van slechts 1,55kg in de compacte vormfactor van 18,9mm is de laptop eenvoudig mee te nemen. De batterijduur** van maximaal 10 uur maakt het tot een betrouwbare partner voor professionals en studenten die veel onderweg zijn. Met een dunne schermrand rond een niet-reflecterend 14” LCD HD- of FHD-scherm, biedt het device een overweldigende kijkervaring met een compacte footprint. De 15” biedt tot maximaal 9,5 uur aan batterijduur** en heeft verschillende schermopties, waaronder een nieuw 250 NIT FHD-scherm voor verbeterde helderheid. Beide devices zijn uitgerust met een groot toetsenbord en ClickPad, met ondersteuning van Precision TouchPad voor comfortabel typen en navigeren. De 15” C50 bevat bovendien een numeric keypad. Voor beide devices is een optioneel SecurePad met vingerafdruklezer beschikbaar.

Ondanks het budgetvriendelijke karakter doen de laptops geen concessies als het gaat om hedendaagse uitstraling dankzij het onderscheidende donkerblauwe uiterlijk. Bovendien zijn de beide Satellite Pro-devices behandeld met een speciale antibacteriële coating die gebruikers beschermt tegen de groei van bacteriën op het oppervlakte van de laptop. Tests*** wijzen uit dat 99,9% van de gebruikers erop kan vertrouwen dat de laptop geen broeiplek voor bacteriën vormt.

“We weten dat IT-budgetten klein zijn, vooral in de huidige crisis, maar werknemers en studenten moeten productief blijven,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “Dat is precies de reden waarom we de Satellite Pro C40-H hebben ontwikkeld en een update hebben uitgebracht van de eerder dit jaar geïntroduceerde Satellite Pro C50. Op deze manier heeft iedereen toegang tot de technologie die nodig is om werk gedaan te krijgen, tegen een betaalbare prijs.”

Verbinden om samen te werken

De C40-H en C50-H hebben verschillende poorten en connectiviteitsmogelijkheden zodat gebruikers overal kunnen werken of studeren. Een USB Type-C-poort biedt functionaliteit voor opladen, verbinden, schermdelen en data versturen via één ingang. Twee USB 3.0-poorten, een full-size HDMI-poort en een Gigabit-LAN-poort bieden aanvullende mogelijkheden om randapparatuur aan te sluiten. Een micro SD-kaart biedt de mogelijkheid voor extra externe opslagcapaciteit. Een optioneel USB-C-dock biedt extra connectiviteitsopties om randapparatuur aan te sluiten, zonder dat er een wirwar aan kabels ontstaat. Op het gebied van draadloze verbinding zijn de C40-H en C50-H uitgerust met WiFi 802.11 AC en Bluetooth.

Met de C40-H en C50-H kunnen gebruikers contact onderhouden met klanten en collega’s. De devices zijn uitgerust met een HD webcam, stereospeakers en ingebouwde microfoon die geschikt is voor Cortana, zodat aan alle videoconferencing-eisen wordt voldaan. Ook kan een koptelefoon worden aangesloten via Bluetooth of via de gecombineerde mic/headphone-ingang.
image

Beveiliging op device-niveau

Bescherming tegen cyberaanvallen is een voortdurende uitdaging binnen iedere organisatie. Een uitdaging die moet worden aangegaan met veilige en beheerbare devices met geavanceerde security-toepassingen. De C40-H en C50-H zijn uitgerust met het firmware-based Trusted Platform Module (TPM) 2.0, waardoor informatie wordt versleuteld en er niet mee geknoeid kan worden. Daarnaast zorgt wachtwoordtoegang voor gebruiker en beheerder ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben, terwijl een optioneel Kensington-slot fysieke diefstal voorkomt.

De Satellite Pro C50-H en C40-H zijn beschikbaar vanaf respectievelijk november 2020 en december 2020. Ga voor meer informatie over het aanbod van dynabook naar: http://nl.dynabook.com/generic/business-solutions/.

*) afhankelijk van model (keuze uit 4GB / 8GB / 16 GB DDR4 3200 MHz)
**) gemeten met Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation
***) test uitgevoerd door Japanese Industrial Standards (Z 2801)

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dynabook
Al meer dan dertig jaar zetten Toshiba laptops en technologie de standaard als het gaat om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een meerderheidsbelang van Sharp Corporation zet Dynabook Inc. die traditie voort door waardevolle diensten te leveren die onze partners en klanten ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Dynabook ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.
Meer over Dynabook
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.