Logitech G onthult zijn lichtste esports gamingmuis tot nu toe

Nieuwe Logitech G PRO X SUPERLIGHT, ontworpen met en voor 's werelds beste esporters, weegt minder dan 63 gram

| Logitech | 3 min | 18 november 2020 15:12
Afbeelding: Logitech G lichtste esports gamingmuis | Copyright: Logitech
Logitech G, een merk van Logitech, en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrusting, heeft vandaag de Logitech G PRO X SUPERLIGHT onthuld, zijn lichtste draadloze esports gamingmuis tot nu toe. Compleet met draadloze LIGHTSPEED-technologie, de HERO 25K-sensor en een zeer verfijnd mechanisch ontwerp, wordt de PRO X SUPERLIGHT de nieuwe standaard voor 's werelds elite esports-professionals.

"Het hebben van een goede ‘aim’ is een must, vooral bij het spelen van CS:GO," zegt Oleksandr Kostyliev, beter bekend als s1mple, professionele Counter-Strike: Global Offensive speler bij Natus Vincere (NAVI). "De Logitech G PRO X SUPERLIGHT stelt me in staat om het maximale uit mijzelf te halen, met nul beperkingen, nul compromissen en vooral nul missers!”

De nieuwe PRO X SUPERLIGHT sluit zich aan bij de indrukwekkende, eerder verschenen gear in de PRO Series. Deze reeks heeft al een flinke reputatie op het gebied van kwaliteit en prestaties bij 's werelds toonaangevende esporters. De PRO X SUPERLIGHT is op het hoogste niveau getest en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de overwinning van ASTRALIS in de finale van de Season 12 ESL PRO League, en het winnen van de 2020 League of Legends European Championship door G2 Esports.

"Ik ben altijd op zoek naar de perfecte aanvulling om mijn capaciteiten te versterken," zegt Benita Novshadian, beter bekend als bENITA, professionele Valorant speler bij CLG. "De nieuwste PRO X Gamingmuis is licht en nauwkeurig, waardoor ik me kan concentreren op het spel en de taak die voor handen is. Er is absoluut niets dat me tegenhoudt!"
Logitech G PRO X SUPERLIGHT
Om te voldoen aan de eisen van competitief gamen, werd de nieuwe PRO X SUPERLIGHT ontworpen om Logitech G's lichtste en snelste PRO Wireless muis tot nu toe te zijn. De PRO X SUPERLIGHT weegt minder dan 63 gram en is bijna 25% lichter dan de standaard PRO Wireless. Hierdoor neemt de PRO X SUPERLIGHT alle obstakels om te winnen uit de weg.

Bovendien beschikt de PRO X SUPERLIGHT over een meer responsieve 2.4 GHz LIGHTSPEED-radiotransmissie. Hierdoor beschikt de PRO X SUPERLIGHT over een batterijlevensduur tot wel 70 uur waardoor je ongehinderd kunt gamen. Tevens beschikt de nieuwe muis over grote, zero-additieve PTFE-voeten, voor een wrijvingsarme ervaring die ongeëvenaarde precisie, snelheid en wendbaarheid biedt.

De PRO X SUPERLIGHT is uitgerust met de HERO 25K-sensor van Logitech G die met 25.600 DPI de eerste sensor is die bewegingen op submicronniveau - ongeveer 1/50ste van de dikte van een menselijke haar - nauwkeurig kan volgen zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid. De sensor doet dit zonder gebruik te maken van ‘smoothing’ en zonder ‘spurious motion’ of ‘parasitic counts’.

De HERO 25K-sensor maakt gebruik van een slim energiemanagementsysteem. Hierdoor past deze continu de framerates aan op basis van de beweging van de muis om het stroomverbruik te minimaliseren. Zelfs bij een hoge DPI is de HERO 25K-sensor 10x energiezuiniger dan de vorige Logitech G-sensoren.

"Met de PRO X SUPERLIGHT hebben we de grenzen verlegd van wat mogelijk is wanneer je innovatieve technologieën zoals LIGHTSPEED en HERO 25K combineert met een super lichtgewicht ontwerp", zegt Chris Pate, portfolio manager van de Logitech G PRO-serie. "Getest en gevalideerd door esports-professionals over de hele wereld, is de PRO X SUPERLIGHT het antwoord voor gamers die op zoek zijn naar het toppunt van prestaties".

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech G PRO X SUPERLIGHT is begin december verkrijgbaar op LogitechG.com, Bol.com en Coolblue.nl, tegen een adviesprijs van €149,99. Andere retailers zullen later volgen. Bezoek voor meer informatie onze website, onze blog of neem contact met ons op via Twitter of Instagram.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.