Leer tijdens MarketplaceLIVE meer over digitaal zakendoen in het tijdperk van data gravity

| Digital Realty | 3 min | 18 november 2020 15:19
Copyright: Digital Realty
Digital Realty, wereldwijde aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen, bespreekt en presenteert tijdens het jaarlijkse MarketplaceLIVE-evenement de groeiende impact van data gravity: een megatrend die een fundamentele heroverweging van IT-architecturen zal afdwingen.

Tijdens de virtuele MarketplaceLIVE-conferentie op 19 november, komen uitdagingen voor digitale transformatie aan bod die gevormd worden door data gravity. De geografische reikwijdte van de reeds gelanceerde, en eerste, Data Gravity Index DGx™ wordt daarmee aanzienlijk uitgebreid. Dit rapport voorspelt dat de intensiteit van data gravity in de 21 bestudeerde metro’s tot 2024 jaarlijks zal verdubbelen en geeft advies over het overwinnen van de uitdagingen op het gebied van data gravity.

Opkomst van data gravity als centrale trend

Digitale transformatie en de opkomst van data gravity als belangrijkste (mega)trend voor ondernemingen zijn de twee centrale thema’s van MarketplaceLIVE 2020. Belangrijke hoogtepunten van het evenement zijn onder andere:
  • Data Gravity Index 1.5: Dave McCrory, VP of Growth bij Digital Realty en ontdekker van data gravity, zal nieuwe bevindingen in de Data Gravity Index DGx™ presenteren, waaronder de intensiteit van data gravity in 23 verschillende industrieën.
  • PlatformDIGITAL: Tony Bishop, Senior Vice President bij Digital Realty, presenteert en bespreekt oplossingsstrategieën en casestudy’s voor het versnellen van de toepassing van datacentrische architecturen. Marktleiders en partners zoals NVIDIA, AWS Outposts en Yellowbrick Data laten zien hoe zij data gravity gebruiken om de IT-architectuur opnieuw in te richten en de digitale business te schalen door gebruik te maken van hybride IT-oplossingen.
Keynotes tijdens MarketplaceLIVE zijn onder andere:
  • Gartner VP & Analist Drue Reeves bespreekt wat de impact is van data gravity op de core, cloud en edge en welke significante implicaties er zijn voor toekomstige IT-architecturen;
  • Dr. Anita Sands, tech visionair, bspreekt het belang van diversiteit in innovatie;
  • De Britse futurist Nikolas Badminton gaat dieper in op de trends die impactvolle organisaties, biljoen-dollar bedrijven, progressieve overheden en 200+ miljard-dollar investeringsfondsen zullen vormen.
“Data gravity is vandaag de dag de grootste uitdaging voor de digitale transformatie. Ongecontroleerd kan data gravity innovatie vertragen, klantervaringen in de weg staan en winstgevendheid belemmeren”, aldus Tony Bishop, Senior Vice President bij Digital Realty. “Toch staan de meeste ondernemingen nog maar aan het begin van het überhaupt begrijpen van data gravity. Op MarketplaceLIVE zal de industrie samenkomen om dit fenomeen te bespreken – een fenomeen dat vorm zal geven aan de inzet van infrastructuur voor wereldwijde ondernemingen in het komende decennium.”

Inschrijven voor MarketplaceLIVE kan geheel gratis op de website van MarketplaceLIVE 2020.

2020

“2020 is duidelijk een jaar van ongekende veranderingen geweest”, aldus Chris Sharp, Chief Technology Officer bij Digital Realty. “Met onder andere de introductie van PlatformDIGITAL helpen we klanten hun IT te herontwerpen en uitdagingen aan te gaan.”

Digital Realty kreeg in 2020 erkenning in de industrie voor zijn wereldwijde platform. Het bedrijf werd erkend als leider in het IDC Marketscape voor Colocatie- en Interconnectiediensten. Interxion: a Digital Realty Company, nam de toppositie in EMEA in op de Cloudscene’s Data Centre Ecosystem Leaderboard en Frost & Sullivan kende Digital Realty de 2020 Competitive Strategy Innovation and Leadership Award toe.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Digital Realty
Digital Realty (NYSE: DLR) ondersteunt de datacenter- en colocatiestrategieën van meer dan 2.300 bedrijven met zijn veilige en brede netwerk aan datacenters in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. Tot de klanten van Digital Realty behoren nationale en internationale bedrijven van elke omvang op het gebied van cloud- en informatietechnologiediensten, communicatie en sociale netwerken tot financiële diensten, productie, energie, gezondheidszorg en consumentenproducten.
Meer over Digital Realty
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.