Equinix ontvangt DPP Committed to Sustainability-keurmerk

Equinix scoort hoog bij het nemen van milieumaatregelen voor de digitale media-sector

| Equinix | 1 min | 19 november 2020 13:42
Copyright: Guillaume de Germain op Unsplash
Equinix heeft het Committed to Sustainability-keurmerk van de Digital Production Partnership (DPP) ontvangen. Dit keurmerk is onderdeel van het Committed to Sustainability-programma van de DPP. Op basis daarvan worden bedrijven uit de digitale media-sector beoordeeld op hun duurzaamheidsintiatieven.

Het programma erkent de inzet van bedrijven voor het verbeteren van ecologische duurzaamheid in de bedrijfsvoering. Equinix scoorde de hoogste haalbare score (5/5) op zijn eerste deelname aan het DPP's Committed to Sustainability-onderzoek. Gemiddeld krijgen de deelnemende bedrijven een score van twee uit vijf.

Jennifer Ruch, Director of Sustainability & ESG bij Equinix: “Bij Equinix geloven we dat we de verantwoordelijkheid hebben om onze gezamenlijke toekomst te beschermen. Daarom zoeken we voortdurend naar mogelijkheden met gelijkgestemde partijen om onze wereldwijde duurzaamheidsdoelen te bereiken op het gebied van energie, hernieuwbare energie, design en operationele innovatie. Het behalen van het Committed to Sustainability-keurmerk van de DPP is een resultaat van deze inspanningen. Onze datacenters helpen bedrijven overal ter wereld om hun eigen duurzaamheidsdoelen te realiseren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Equinix

Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.