Celonis breidt flink uit in Europa met opening van vijf nieuwe kantoren

| Celonis | 2 min | 23 november 2020 15:15
Copyright: Celonis
Celonis, wereldwijde leider in Execution Management Systems (EMS), werkt hard aan zijn voetafdruk in Europa. Celonis opende de afgelopen maanden maar liefst vijf nieuw kantoren: in Amsterdam, Parijs, Kopenhagen, Stockholm en Madrid.

Het afgelopen jaar heeft Celonis zijn Europese aanwezigheid uitgebouwd door nieuwe vestigingen te openen in Frankrijk, Denemarken, Zweden en Spanje. Celonis vestigt zich voor het eerst in deze landen met als doel om dichter bij de klant te staan met werknemers die de klanten van hoogstaande service kunnen voorzien in de lokale taal. In Nederland was Celonis al vanaf 2016 actief vanuit hun kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar is besloten om de bedrijfsvoering voort te zetten vanuit Amsterdam. In de hoofdstad bevinden zich veel klanten, partners en nieuw talent, wat het bedrijf beter in staat stelt de ecosysteemcapaciteiten van het bedrijf te optimaliseren.

“Er is veel vraag vanuit Europese klanten naar het vermogen van Celonis om data te benutten en nieuwe mogelijkheden te introduceren om zowel bedrijfsmodellen als de bedrijfsuitvoering te transformeren”, zegt Carl Maas, VP Sales & Country Manager Benelux bij Celonis. “De afgelopen tien jaar heeft de process mining-kern van Celonis klanten in staat gesteld om problemen in processen te achterhalen en op te lossen. Recent hebben we het eerste Execution Management System (EMS) in de industrie gelanceert, het Celonis EMS. Dit stelt klanten in staat om de volgende stap te zetten om de complexiteit binnen systemen, de nummer één capaciteitskiller in de industrie, weg te nemen. Klanten zien prestatieverbeteringen die resulteren in een vijf keer hoger rendement op de investering in minder dan 90 dagen. We zijn ontzettend trots dat we steeds meer klanten in Europa op lokaal niveau kunnen ondersteunen en hen in realtime kunnen helpen het maximale uit hun bedrijfsprestaties te halen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.