Dematic continueert Virtual Showcase-serie

| Dematic | 3 min | 23 november 2020 15:21
Copyright: Dematic
  • Exclusief online evenement over toekomst Supply Chain Management
  • Brancheoverstijgende inzichten door presentaties van experts
  • Gratis inschrijving voor virtueel evenement op 30 november 2020 via https://www.dematic.com/innovation-day
Dematic continueert de Virtuele Showcase-serie met de Innovation-Day op 30 november. Dit tweede evenement staat geheel in het teken van de toekomst van Supply Chain Management. Tijdens het online evenement presenteren topsprekers brancheoverstijgende inzichten, voorbeelden van best practices en trendsettende oplossingen voor de intralogistiek. Ook worden kansen en uitdagingen tijdens de huidige coronacrisis, trends en strategieën onderzocht.

Intralogistiek specialist Dematic laat tevens innovatieve technologieën voor de handel, productie en dienstverlening zien. Tijdens een virtuele rondleiding door een actuele Dematic-installatie kunnen de deelnemers met eigen ogen zien hoe een automatiseringssysteem werkt en welke voordelen deze biedt. Vanwege het internationale deelnemersveld wordt het Innovation-Day evenement in het Engels gehouden.

"Corona heeft laten zien hoe belangrijk functionerende toeleveringsketens zijn voor de samenleving en de economie. Een brancheoverstijgende gezamenlijke uitwisseling van kennis is daarom belangrijker dan ooit, ook al is het - door de huidige omstandigheden - puur virtueel", zegt Jessica Heinz, Hoofd Marketing Dematic Central Europe. Mede vanwege de grote respons op het kick-offevenement blijkt er een grote behoefte aan informatie te zijn over geschikte intralogistieke oplossingen, die door de afwezigheid van beurzen onvoldoende is ingevuld.

Zoals gebruikelijk kunnen besluitvormers, magazijnmanagers en supply chain managers op Innovation-Day een informatief en gevarieerd programma verwachten. Deze keer worden met name de huidige en toekomstige uitdagingen in de Supply Chain besproken. De discussie die vanuit verschillende perspectieven wordt gevoerd, is tevens bedoeld om de deelnemers impulsen te geven voor hun persoonlijke ontwikkeling. Alle deelnemers krijgen een kijkje in het dienstenpakket van de intralogistiek specialist tijdens een online rondleiding door het binnenwerk van een bestaande Dematic-installatie. Daar zorgt een Dematic Automated Mixed Case Palletising (AMCAP)-systeem voor het sequentieel en volautomatisch palletiseren van verschillende goederen en verpakkingseenheden op pallets of rolcontainers. Het is tevens een ruimte- en energiebesparende oplossing. "Met het oog op de besluitvormers in het supply chain management leggen we in onze oplossingen altijd de nadruk op flexibiliteit, schaalbaarheid en dynamiek, zodat we vanaf het begin kunnen groeien", licht Heinz toe.

Het programma bevat vele leerzame presentaties voor de deelnemers: onder andere de bekroonde futurologe en vooraanstaand Europees digitaal expert Shivvy Jervis verzorgt een Keynote-speech. Daarbij gaat het om het gebruik van de steeds groter wordende datavolumes in de intralogistiek, die zij relateert aan de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie. In een andere presentatie beantwoordt Jennifer Tabbert, hoofd Software Sales bij Dematic, de vraag hoe winkels en distributiecentra hun intralogistieke processen efficiënter, flexibeler en transparanter kunnen maken met een geïntegreerde softwareoplossing. Tenslotte worden er nog presentaties gegeven over toekomstige omnichannelstrategieën, innovatieve micro-fulfillmentoplossingen voor supermarkten, winkeliers en het warenhuis van de toekomst. Alle keynotes worden geïllustreerd met innovatieve best practice voorbeelden.

Meer informatie over het gratis toegankelijke evenement is te vinden op: https://www.dematic.com/innovation-day

Meer informatie over Dematic is te vinden op https://www.dematic.com/nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dematic

De Dematic Group is een toonaangevende leverancier van automatiseringstechnologie, software en diensten voor de optimalisatie van de supply chain. Dematic, met hoofdzetel in het Amerikaanse Atlanta, Georgia, behoort tot de KION Group - een wereldleider in vorkheftruck- en magazijntechnologie en daarmee gerelateerde dienstverlening voor supply chain. Met haar logistieke oplossingen optimaliseert de KION Group in meer dan 100 landen goederen- en datastromen in fabrieken, magazijnen en distributiecentra. De groep is de grootste fabrikant van heftrucks in Europa en de wereldwijde nummer twee. Dematic is een van de belangrijkste leveranciers van logistieke automatiseringstechnologie wereldwijd.
Meer over Dematic

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.