DUO Groningen breidt Sogeti-relatie verder uit

| Sogeti | 1 min | 23 november 2020 18:52
Gewaardeerd
Afbeelding: DUO kantoren in Den Haag en Groningen | Copyright: Rijksoverheid
Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) sluit een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti voor de inhuur van IT-professionals op het vlak van projectmanagement, applicatieontwikkeling, testmanagement en informatieanalyse. Deze miljoenenopdracht voor Sogeti vult de IT-dienstverlener in samen met FixedToday die zorgdraagt voor een efficiënt inhuurproces. De IT-professionals worden ingezet voor het DUO-kantoor in Groningen. Deze mantelovereenkomst is één van de acht contracten die DUO voor een geraamde waarde van totaal 200 miljoen euro met IT-leveranciers heeft afgesloten. De overeenkomst met Sogeti en FixedToday gaat begin 2021 van start.

Sogeti is al jaren partner van DUO Groningen. De hernieuwde samenwerking draagt bij aan de ontwikkeling van een efficiënte digitale uitvoeringsorganisatie voor het onderwijs.

Onderdeel van deze mantelovereenkomst is een snelle en effectieve inhuuroperatie. FixedToday neemt dat proces voor haar rekening met salarisdiensten, contractbeheer en staffing services. Zo wordt DUO ontzorgd en gaat de onderwijsuitvoeringsorganisatie kosten besparen op het inhuurproces.

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) voert als baten-lastendienst in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onderwijswetten en -regelingen uit. In opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is DUO eveneens verantwoordelijk voor de uitvoer van de Wet inburgering en regelt DUO voor het ministerie van Financiën de examinering in het kader van de Wet Financieel Toezicht.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Sogeti
Over Sogeti
Doelen we daarmee op vakmanschap? Zeker. Hebben we het dan over plezier en betrokkenheid? Natuurlijk. Maar die passie uit zich vooral door ons niet-aflatende streven om het maximale uit IT én uit mensen te halen. Met onze eigen gepassioneerde medewerkers, ‘doeners’ die leven voor technologie. Daarmee maken wij het verschil en bereiken wij het gewenste resultaat.
Meer over Sogeti
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.