USoft en PhenoVation starten samenwerking voor realtime inzicht in gewasonderzoek

Low-code applicatie ondersteunt grote agrochemische spelers met realtime afbeeldingsanalyse

| USoft | 2 min | 24 november 2020 9:42
Copyright: PhenoVation
PhenoVation, fabrikant van camerasystemen voor fenotypering en USoft, low-code softwareleverancier, zijn een samenwerking gestart. Het doel is om fenotyperingdatabases te creëren die in realtime automatisch grote aantallen gewasfoto’s rangschikken en analyseren. Hiermee brengen zij als eerste low-code databaseapplicaties naar de agrochemische sector. Onderzoekers kunnen met dergelijke databases snel resultaatanalyses maken en de beste strategie voor hun gewasonderzoeken bepalen.

Eenduidige informatiebron

Met low-code applicaties vindt er een grote efficiëntieslag in de verwerking van gewasfoto’s plaats. Op dit moment worden gemaakte gewasfoto’s nog handmatig in verschillende documenten gecodeerd, wat zorgt voor flinke vertraging in data-analyses. De applicaties die Phenovation en USoft gaan ontwikkelen, verzamelen metagegevens van plantfoto’s en slaan deze op in één enkele database. De plantfoto’s worden automatisch door het systeem geanalyseerd, waardoor gebruikers continu inzicht hebben in de voortgang van gewasonderzoeken en -projecten. Op deze manier is er sprake van één gebruiksvriendelijke informatiebron, die altijd actueel en overal te raadplegen is.

Vincent Jalink, technical sales manager bij PhenoVation: “Er is in de agrochemische sector veel behoefte aan een one key solution. De ervaring van USoft in de modulaire opbouw van software op hoog industrieel niveau komt dan ook goed van pas. Onze expertises versterken elkaar. Ik heb daarom erg veel vertrouwen in onze samenwerking en verwacht dat we deze markt veel te bieden hebben.”

Roel Spans, CCO bij USoft: “Ik ben erg blij met de samenwerking met PhenoVation. Samen zetten we disruptieve oplossingen neer. Met low-code brengen we automatisering in een hogere versnelling, waardoor we in korte tijd toewerken naar een goed resultaat voor onze klanten. Door onze expertise te bundelen met de kennis van PhenoVation op het gebied van fenotyperingcamerasystemen, bieden we de agrochemische sector een state-of-the-art oplossing die een directe en positieve impact heeft op hun werkwijze.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over USoft
USoft biedt organisaties een low-code platform om complexe kernsystemen te bouwen of verbouwen. USoft weet namelijk dat organisaties de vrijheid willen hebben een eigen weg te kiezen in het inrichten van hun bedrijfsvoering. Met het intelligente en flexibele low-code platform van USoft krijgen klanten volledige controle over hun data en wat zij hiermee willen bereiken. Doordat de technologie draait om de kracht van bedrijfsregels weten organisaties zeker dat de context van de organisatie altijd het start-, middel- en eindpunt is.
Meer over USoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.