Breng licht in de duisternis met de nieuwe moto e7

| Motorola | 3 min | 24 november 2020 12:01
Copyright: Motorola
Motorola’s nieuwste toevoeging aan de moto e-familie maakt premiumspecificaties en -prestaties beschikbaar voor een topprijs.

Met een uitstekende camera en ultrabreedhoeklens, een indrukwekkende batterijlevensduur van 36 uur en een uitstekende processor, biedt de moto e7 uitzonderlijke mobiele ervaringen en prachtige resultaten voor een lage prijs.

De opvallendste nieuwe functies zijn onder andere een 48MP1-camerasensor die de moto e7 voorziet van eersteklas mobiele fotografie en beeldkwaliteit, waaronder:
  • Ongelooflijke beeldkwaliteit - voor een lage prijs.
  • Quad Pixel technologie - die 4x meer lichtgevoeligheid biedt, wat zorgt voor betere prestaties bij weinig licht.
  • Nachtmodus - biedt ongelooflijke beeldkwaliteit en heldere, scherpe foto's in het donker.
  • Macro Vision-camera - brengt je 2,5x dichterbij dan een standaard lens, wat leidt tot verbazingwekkende opnamen van de allerkleinste objecten.
Portretmodus - legt een artistiek wazig effect op de achtergrond van jouw foto’s om meer professioneel ogende portretten te creëren.
Alternate text
Daarnaast brengt de smartphone met het 6,5” Max Vision HD+-scherm het allerbeste op het gebied van ultrabrede beeldschermtechnologie. Het scherm biedt de beste kijkervaring tot nu toe binnen de moto e-familie en heeft een 20:9 beeldverhouding, zodat je meer kunt zien en meer kunt genieten van al je entertainment.

De moto e7 biedt gebruikers autonomie met een batterijlevensduur van 36 uur2, gevoed door een duurzame 4000 mAh batterij die uren werk, ontspanning en gamen mogelijk maakt. Het toestel wordt ondersteund door een octa-core 2.0 GHz processor. Deze zorgt voor soepele prestaties, krachtige gaming en een betere energie-efficiëntie, dankzij de HyperEngine technologie.

Moto e7-gebruikers genieten van een reeks eersteklas hardware- en softwarefuncties, waaronder:
  • De puurste vorm van Android OS, dat gebruikers het beste van hun favoriete software en beveiligingsupdates en -ervaringen biedt, zonder gedupliceerde apps of software-skins.
  • Discrete vingerafdruklezer in het "batwing"-logo op de achterkant van de smartphone, zodat de gebruiker met één druk op de knop kan ontgrendelen.
  • Ingebouwde Google Assistant knop aan de zijkant van het toestel, die gebruikers helpt om snel te vinden wat ze zoeken via de toegankelijke voice assistant zonder te hoeven tikken, typen of vegen.
De zuiverste vorm van Android OS, dat gebruikers het beste van hun favoriete software en beveiligingsupdates geeft, zonder gedupliceerde apps of software-skins.
Alternate text

Beschikbaarheid en prijs

De moto e7 is in Nederland verkrijgbaar vanaf 1 december voor een adviesverkoopprijs van €119,99 in de kleuren Mineral Grey en Satin Coral.

Een video met daarin de nieuwste specificaties van de moto e7 zie je hier.

1) De 48MP-sensor combineert 4 pixels in 1, voor een effectieve fotoresolutie van 12MP.

2) Alle batterijlevensduurclaims zijn bij benadering en gebaseerd op de mediaan van de geteste gebruiker over een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel het gebruik als de standby-tijd omvat) onder optimale netwerkcondities. De werkelijke prestaties van de batterij variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en apparaatinstellingen, temperatuur, batterijconditie en gebruikspatronen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Motorola
Motorola Mobility is een volledige dochteronderneming van Lenovo en is verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van alle mobiele telefoons van het merk Moto en Motorola.
MOTOROLA, the Stylized M Logo, MOTO and the MOTO family of marks are trademarks of Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO and LENOVO LEGION are trademarks of Lenovo. All other trademarks are the property of their respective owners.
Meer over Motorola
Disclaimer
Bepaalde functies, functionaliteiten en productspecificaties kunnen afhankelijk zijn van het netwerk en onderworpen zijn aan aanvullende voorwaarden en kosten. Ze kunnen allemaal zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. MOTOROLA, Stylized M Logo, MOTO en de MOTO-merken zijn handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC. Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. © 2020 Motorola Mobility LLC. Alle rechten voorbehouden.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.