'BOOMSTER GO, de altijd-bij-de-hand-speaker'

Deze nieuwe mini bluetooth speaker van Teufel kun je overal mee naar toe nemen en brengt met zijn krachtige volume iedereen in een feeststemming, tot wel 10 uur lang

| Teufel | 2 min | 11 december 2019 17:15
Afbeelding: BOOMSTER GO | Copyright: Teufel
Teufel introduceert de BOOMSTER GO die dankzij de ingebouwde accu tot 10 uur lang muziek kan afspelen en een volume van maar liefst 84 dB produceert. De BOOMSTER GO van Teufel is waterdicht volgens de IPX7-classificatie. Deze kleine krachtpatser is verkrijgbaar in de vijf kleuren night black, sand white, space blue, ivy geen en coral red voor een prijs van 99,99 euro.

Feiten in vogelvlucht

 • bluetooth speaker in vijf stijlvolle kleurvarianten met krachtig geluid voor elke gelegenheid
 • waterdicht volgens de IPX7-classificatie
 • stootvaste rubberen behuizing
 • krachtige full-range drivers met twee passieve bassdrivers in een push-pullconfiguratie voor een strak, hoog en zuiver volume
 • accu met hoog vermogen (2.600 mAh) voor speeltijden tot 10 uur en snelle laadtijden
 • compacte afmetingen: 10,2 x 10,7 x 4,6 cm
 • draagriem en met een Go-Pro compatibele schroefdraad (1/4 inch) waarmee de BOOMSTER GO aan zo’n beetje alles kan worden bevestigd: een fiets, riem, statief of rugzak
 • bluetooth voor het streamen van muziek via Spotify, Youtube, Apple Music, TuneIn, etc.
 • koppelbaar aan een tweede BOOMSTER GO voor synchroon stereogeluid
 • bedieningsknoppen, led-display voor weergave van de batterijstand, handsfree-functie
 • per direct verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro via teufelaudio.nl in de kleuren night black, sand white, space blue, ivy green en coral red

Altijd een speaker bij de hand

Of je nu spontaan een feest wilt organiseren in het park, muziek nodig hebt om de slaap te vatten in je hotelkamer of een snelle presentatie op je tablet wilt geven: de BOOMSTER GO zet in al deze en tal van andere situaties de juiste toon. En met zijn compacte afmetingen van 10,2 x 10,7 x 4,6 centimeter en gewicht van 355 gram is hij makkelijk op te bergen.

Kleine afmetingen, groots geluid

Als je de volumeknop van de BOOMSTER GO vol opendraait, valt er duidelijk meer te horen dan wat je op basis van zijn omvang zou verwachten. In het meetlaboratorium produceerde deze kleine krachtpatser een volume van 84 decibel. Dat houdt het midden tussen een boormachine en een voorbijrijdende vrachtwagen. Wie dat niet voldoende vindt, kan twee exemplaren van de BOOMSTER GO koppelen tot een stereoset.

Flexibiliteit en uithoudingsvermogen

Met zijn praktische draagriem en de met Go-Pro compatibele schroefdraad (1/4 inch) kan de BOOMSTER GO eenvoudig worden getransporteerd en bevestigd. Zijn ingebouwde lithium-ionaccu met een vermogen van 2.600 mAh kan de speaker tot 10 uur lang van stroom voorzien.

Prijs en beschikbaarheid

De BOOMSTER GO is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro via www.teufelaudio.nl

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Teufel
Teufel is een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. Het assortiment varieert van hifi, home cinema sets tot multimediasystemen, koptelefoons en bluetooth-speakers. Het bedrijf begon in 1980 in Berlijn met de ontwikkeling van luidsprekerkits die mensen zelf in elkaar konden zetten. Sinds de oprichting zet het bedrijf de trend op gebieden zoals stereo, surround-sound en draagbare oplossingen. Goed geluid staat bij Teufel altijd op de allereerste plaats; de talloze onderscheidingen van consumenten en de vakpers bevestigen het succes.
Meer over Teufel
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.