Auth0 verdubbelt omzet in EMEA

Bedrijf versterkt engagement naar de regio met nieuwe medewerkers, klanten en partners

| Auth0 | 3 min | 25 november 2020 14:12
Copyright: Auth0
Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, kondigt een omzetverdubbeling aan in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) in het derde kwartaal in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Randstad, Pret A Manger, Nutmeg, Flo Health, Libération, WeTransfer, en DPG Media met zijn "Streamz" online video-on-demand platform sluiten zich aan bij de honderden klanten in de regio die al gebruik maken van het Auth0-platform.

“Randstad heeft gaandeweg de Auth0-oplossing voor identiteitsmanagement uitgerold. Die is ontworpen om samenwerking met onze 41.000 teamleden wereldwijd te bevorderen,” zegt Koen Klaassen, Global Identity and Access Management Program Lead bij Randstad. “De Auth0 private cloud solution past perfect bij onze noden op het vlak van compliance en schaalbaarheid en levert het juiste performantie- en controleniveau.”

De groei van Auth0 ligt onder andere aan het succes van de modulaire, "bouwstenen"-aanpak, die klanten en ontwikkelaars helpt om authenticatiemogelijkheden aan te passen aan hun specifieke gebruikscase. De lancering van Auth0 Marketplace in september biedt verdere uitbreidingsmogelijkheden vanwege de introductie van eigen oplossingen door technologiepartners, waaronder regionale bedrijven zoals Onfido, MyLife Digital en Scaled Access.

Daarnaast dragen kanaalpartners bij aan het wijdverbreide gebruik van het Auth0-platform in de EMEA-regio. Auth0 heeft overeenkomsten gesloten met nieuwe partners in heel EMEA , waaronder CMS Distribution in het Verenigd Koninkrijk en systeemintegrator Devoteam in Frankrijk, die zich hebben aangesloten bij dertig regionale partners die het Auth0-platform al aanbieden.

"Devoteam stelt klanten in staat waarde toe te voegen aan hun digitale transformatieprojecten," aldus Karim Bouami, digital identity and trust service director bij Devoteam. "Als identiteitsbeheer een cruciaal onderdeel is van deze projecten, biedt Auth0 een solide oplossing om klanten te ondersteunen bij deze transformaties, en de beveiliging te verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van betrokkenheid of ervaring."

Auth0 blijft zijn regionale voetafdruk opschalen om de toename van de vraag van klanten te begeleiden, waardoor het aantal regionale werknemers in het derde kwartaal is gestegen tot 139, een stijging van meer dan 50% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In de hele EMEA-regio had Auth0 al vóór de COVID-maatregelen een sterke cultuur van werken op afstand.

"Onze naadloze overgang tussen scenario's voor het wel en niet werken op afstand heeft ons geholpen om ons dit jaar te blijven focussen op onze klanten," aldus Kris Imbrechts, Sales Manager voor Noord- en Zuid-Europa bij Auth0. "Terwijl we ons aanbod en onze organisatie blijven ontwikkelen om aan de vraag te voldoen, streven we ernaar een betrouwbare lokale partner te worden voor elk van onze klanten in de hele Benelux-regio.”

De regionale voetafdruk van Auth0 wordt ondersteund door de kracht van zijn technische teams, die honderdduizenden ontwikkelaars bedienen via een uitgebreid programma van vergaderingen, video's en content. "Europa onderscheidt zich als een strategische regio voor technisch talent, en als softwarebedrijf is Auth0 trots op onze hooggekwalificeerde ingenieurs en ontwerpers die tot de meest getalenteerde ter wereld behoren," aldus Carolyn Moore, SVP People bij Auth0.

In oktober werd de prestigieuze KuppingerCole KCLive Award voor klantverificatie uitgereikt aan Auth0's klant Signify voor een uitstekende klantervaring. Auth0 is ook voor het derde achtereenvolgende jaar opgenomen in de Forbes Cloud 100 van 2020.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Auth0
Auth0 is een identiteitsmanagementplatform voor appbouwers, en de enige identiteitsoplossing die nodig is voor op maat gemaakte applicaties. Missie van het bedrijf is het beschermen van identiteiten wereldwijd, zodat innovators kunnen blijven innoveren. Auth0 biedt de eenvoud, schaalbaarheid en expertise om identiteiten te schalen en beschermen in elke applicatie, voor elke doelgroep. Auth0 beveiligt elke dag vele logins. Zo biedt het bedrijven het vertrouwen om betrouwbare en eersteklas digitale ervaringen aan te bieden aan hun klanten wereldwijd.
Meer over Auth0
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.