BrainProfs en Business Fitscan werken samen voor optimalisatie verandervermogen van organisaties

| BrainProfs | 2 min | 25 november 2020 16:36
Copyright: BrainProfs
BrainProfs en Business Fitscan sluiten een samenwerkingsovereenkomst. BrainProfs gaat in haar dienstverlening gebruik maken van de Business Fitscan, een methodiek waarmee het verandervermogen van een organisatie op een objectieve en wetenschappelijk verantwoorde wijze wordt bepaald. Door deze samenwerking is BrainProfs nog beter in staat veranderprocessen van organisaties te versnellen en succesvoller te maken.

Verandervermogen

“Business Fitscan is erin geslaagd om de voorzienbare risico’s en valkuilen bij veranderingsprocessen onafhankelijk en objectief in kaart brengen. Zo krijgen we een helder beeld van het verandervermogen van een organisatie en kunnen we gerichte stappen zetten om het draagvlak voor veranderen bij alle stakeholders te vergroten en daarmee ook de kans op succes”, zegt Rob Kooyman, directeur van BrainProfs. BrainProfs helpt organisaties duurzaam te veranderen en veranderprocessen te optimaliseren, waarbij de kracht en de kennis van medewerkers worden benut. BrainProfs gebruikt hierbij leidende methodologieën zoals LEAN, 6 Sigma, Agile en Solution Focus.

“We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden of instrumenten die bijdragen aan succesvolle verandertrajecten bij onze klanten. We zijn dan ook erg blij dat we nu kunnen samenwerken met Business Fitscan.”

Succesvolle verandertrajecten

“Wendbaarheid van organisaties is essentieel in de huidige tijd. Het is dus belangrijk te weten hoe je die kunt vergroten”, vertelt Tom Koppelman, directeur bij Business Fitscan. “Wij hebben ons verdiept in de wetenschappelijke benadering van het verandervermogen van een organisatie en willen onze kennis hierover zo breed mogelijk delen. Daarom hebben we deze kennis omgezet in praktisch toepasbare producten, zoals de Business Fitscan. Door de samenwerking met BrainProfs worden onze tools op grotere schaal ingezet en realiseren we een breder bereik. Samen werken we zo aan succesvollere verandertrajecten. En met de ervaring die BrainProfs opdoet, zorgen we ervoor dat onze producten continu worden verbeterd.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainProfs
BrainProfs is een change consultancy organisatie versterkt met een netwerk van gecertificeerde business professionals.
Meer over BrainProfs
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.