Nuki organiseert Black Friday acties in samenwerking met Coolblue, Bol.com en Tink

Hét moment om je Smart Home een upgrade te geven

| Nuki | 1 min | 26 november 2020 11:37
Copyright: Nuki
Met de feestdagen in aantocht is dit hét moment om jezelf eens te verwennen en je Smart Home naar een hoger niveau te tillen. Daarom heeft Nuki verschillende Black Friday acties, in samenwerking met Coolblue, Bol.com en Tink.

De Nuki combo bevat alles om je klassieke deurslot om te toveren tot een slim deurslot, dat je volledig via je smartphone kan bedienen. Wanneer het slot geïnstalleerd is, kan je via de gratis Nuki-app de deur openen, sluiten of vergrendelen. Je kan ook makkelijk andere mensen toegang geven, door ze via de app een uitnodiging te sturen.

De Nuki Bridge fungeert als een brug tussen het Smart Lock en je thuis WiFi. Op die manier zorgt de bridge ervoor dat het Smart Lock automatisch met je WiFi verbindt, zodat je het slot altijd en overal kan bedienen. Zelfs wanneer je je kilometers verder bevindt.

Kan jij niet wachten om het Nuki Smart Lock in huis te halen? Check dan zeker de aanbieding via deze links: Coolblue, Bol.com en Tink.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.