Zivver behaalt 2e plek van Deloitte Technology Fast 50

| ZIVVER | 3 min | 26 november 2020 13:38
Copyright: ZIVVER
Zivver, leverancier van oplossingen voor veilige communicatie, behaalde gisteravond 2e plek van de Deloitte Technology Fast 50. Deloitte looft jaarlijks een prijs uit aan het techbedrijf dat over de laatste vier jaar de grootste omzetgroei kan voorleggen. Bij Zivver was dat 7082% procent.

Wouter Klinkhamer, CEO van Zivver: “We zijn heel trots dat we op de 2e plek van de Deloitte Technology Fast 50 staan. Het bewijst dat we de afgelopen jaren een indrukwekkende marktgroei hebben gerealiseerd en dat de vraag naar een veilig communicatieplatform flink is toegenomen. Dat is ook zeker te danken aan het geweldige werk van ons gehele team, dat zich altijd volledig inzet om klanten veilig te laten communiceren. Onze groei laat zich niet alleen zien in omzetcijfers, maar ook in het toenemend aantal markten die we bedienen, zowel in Nederland als internationaal. Deze positie levert een stabiele basis voor de realisatie van onze ontwikkelingsplannen in de aankomende jaren. Natuurlijk feliciteren we Otrium via deze weg met het winnen van de 1e plek!”

Ivo Meij, Senior Manager bij Deloitte, feliciteert Zivver met het behalen van de runner-up positie in de Deloitte Technology Fast 50. "Zivver laat zien dat de behoefte aan veilig communiceren enorm toeneemt. De geweldige groei van het bedrijf in de afgelopen jaren wordt ook gestimuleerd door wet- en regelgeving zoals de AVG en NTA 7516, en doordat steeds meer organisaties de verantwoordelijkheid nemen om veilig met informatie om te gaan.”

In september haalde Zivver 17 miljoen dollar aan financiering op in een early-stage financieringsronde. Hiermee komt het totale financieringskapitaal tot dusver op ruim 30 miljoen dollar. Klinkhamer: "Deze kapitaalinjectie draagt bij aan ons streven om steeds meer organisaties aan veilige digitale communicatie te helpen. Het nieuwe kapitaal gaat het tempo van onze internationale expansie naar onder meer de Britse markt versnellen en biedt mogelijkheden om ons platform verder uit te breiden. De focus ligt daarbij vooral op organisaties in sterk gereguleerde markten zoals de overheid, de juridische sector en de gezondheidszorg. Zo kozen het Ministerie van Justitie en Veiligheid, de Rechtspraak, UWV, het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en Univé onlangs nog voor Zivver. Dat zijn mooie namen om voor te werken.”

In 2018 werd Zivver al genomineerd voor de Rising Star Award, tevens onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50 verkiezing. De Rising Star Award is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven jonger dan vier jaar.

Meer informatie over Deloitte Technology Fast 50 – 2020 vindt u hier.

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. De genomineerden zijn afkomstig uit de publieke en private sector.

Het volledige overzicht van de 50 genomineerden voor de Deloitte Technology Fast 50 2020 is te vinden op www.fast50.nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ZIVVER
ZIVVER, het platform dat bedrijven helpt veilig te communiceren, is in 2015 opgericht vanuit de filosofie dat professionals drie belangrijke behoeften hebben: gebruiksvriendelijkheid, controle en veiligheid. ZIVVER voldoet met haar product aan deze drie behoeften, die ieder even belangrijk zijn.In vergelijking met bestaande oplossingen is de basisaanpak van ZIVVER uniek: de oplossing voorkomt menselijke fouten bij het verzenden van gevoelige gegevens, voorkomt toegang door hackers of derden en stelt gebruikers in staat berichten in te trekken en automatisch fouten te melden. Hierdoor behouden gebruikers de controle voor, tijdens en na het delen van informatie. ZIVVER noemt dat Triple Safe.
Meer over ZIVVER
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.